Bafra Belediye Meclisi evlere şenlik Bafra Belediye Meclisi evlere şenlik

Cumhur İttifakı'nın Alaçam Belediye Başkan adayı Ramazan Özdemir,
Bu kentte yaşayanların mutluluğu, huzuru, refahı ve burayı ziyaret edenlerin zihinlerinde unutulmaz iz bırakma hedefiyle aday olduğunu söyledi.
Üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu belirten Özdemir, 
Kentin yaşadığı sorunların çözümlerini bildiklerini dile
 getirdi. 
ÖZDEMİR, "Önümüze hedefler koyduk.Önceliklerimiz  Bu şehirde birlikte yaşadığımız hemşerilerimizin huzuru, refahı ve mutluluğu. 
Kentimizi ziyaret eden Alaçamdan yolu geçen herkesin zihinlerinde bu şehre ait unutulmaz izler bırakmak." Gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi için istihdam alanları üretmeye adayım.
ÖZdemir;
Alaçam'ı siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil, birleştirmeye aday olduğunu, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını vurguladı.
Birikimlerine, tecrübelerine ve heyecanlarına güvendiklerini vurgulayan Özdemir; kenti ortak akılla yönetip yıllardır çözülemeyen sorunları çözeceklerine dikkati çekti.
Genel Merkezde,  Ak Parti ve MHP 'nin ortak yapmış olduğu kararla,  Cumhur İttifakının MHP Alaçam  belediye başkan adayı  olan  Ramazan Özdemir'in 
sadece,  Ak Parti ve MHP' de değil,  bir çok seçmen ve bazı siyasi partiler tarafından da adaylığının  memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.