BAŞKAN HAMİT KILIÇ MAZBATASINI ALDI BAŞKAN HAMİT KILIÇ MAZBATASINI ALDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Dededağı Mahallesi'nde tamamladığı İçme Suyu Hattı yenileme çalışmasının ardından Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı güzergahta yol çalışması gerçekleştiriyor.

Dededağı Mahallesinde 8 metre genişlik ve 2700 metre silindirle sıkıştırılmış kuru beton yol, 5400 metre yaya yolu ve yağmur oluğu çalışması yürütülüyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Meclis Üyeleri Murat Cevahir ve Eyüp Sabri Şahin ile birlikte Dededağı Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle muhtarı Aydın Boz ve mahalle sakinleriyle görüş alış verişinde bulundu.

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı her noktada hayatın normal akışına dönmesi yönüde gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Böylesi ölçekteki alt yapı yatırımının başladığı ilk günden itibaren SASKİ ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte koordineli olarak hareket ediyoruz. Yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu ve ev bağlantılarının bitirildiği her bir noktada ekiplerimizle yol, kaldırım ve diğer işlemleri mesai mefhumu gözetmeksizin yürütüyoruz. Dededağı Mahallemiz de bunlardan bir tanesi. Birçok mahallemizde hayata geçirdiğimiz (SSB) kuru beton yol hizmetimizi Dededağ Mahallemizde de gerçekleştiriyoruz. Mahallemizde 8 metre genişliğinde 2700 metre beton yol ve 5400 metre yaya yürüyüş yolunun yanında yağmur oluğu çalışmamız tamamlanma aşamasında. Çalışmalarımız aynı hız ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

Bafra Belediyesi alt yapı yatırımının tamamlandığı noktalarda bu güne kadar 80.510  m² parke taşı kaldırım ve 32 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.