Karaaslan; mahalle buluşmalarından esnaf ziyaretlerine, derneklerle toplantılardan gençlerle programlara kadar geniş ve kapsamlı bir kampanya çalışması gerçekleştiriyor.

“14 Mayıs, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Zaferidir”

Konuşmalarında; 14 Mayıs seçimlerindeki güçlü destekleri nedeniyle Samsun’lulara teşekkür eden Karaaslan 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden çok güçlü bir farkla Cumhurbaşkanı seçileceğine inandıklarını söyledi.

Karaaslan, “323 Milletvekiliyle Cumhur İttifakı olarak Meclis’te çoğunluğu elde ettik. Milletimiz bize duyduğu güveni 14 Mayıs’ta sandığa giderek ve iradesini en güçlü şekilde ortaya koyarak gösterdi. Kazanan milletimiz oldu, kaybeden ise milletin hassasiyetlerine saygı duymayanlarla, milli ve manevi değerlerimizi tahrip etmeye çalışanlarla yol yürüyenler oldu.” dedi.

“Her Seçimden Sonra Milleti Suçlamayı Alışkanlık Haline Getirdiler”

“14 Mayıs akşamı daha sonuçlar belli olmadan yapılan açıklamalar milli iradeye saygısızlığın en net örneğidir. Fakat sonuçlar belli olduktan sonra da durum değişmedi.” değerlendirmesinde bulunan Karaaslan, “Bu kez muhalefet kanadı beklediği neticeyi alamayınca eski alışkanlığını tekrar ederek seçmeni suçladı.” dedi. Özellikle depremzedelere yönelik de incitici söylemlerde bulunulduğunu anımsatan Karaaslan, “Adaylarına ve partilerine oy vermeyen vatandaşlarımıza en ağır hakaretlerde bulunmaktan utanç duymadılar. Muhalefet, her seçimden sonra milleti suçlamayı alışkanlık haline getirdi. Kısa süre önce deprem nedeniyle çok büyük acılar yaşayan depremzede vatandaşlarımız bir de bu kesimin insafsız saldırılarına maruz kaldı. Milletimiz her zaman olduğu gibi sandıkta gereken dersleri vermiştir, 28 Mayıs’ta bir kez daha verecektir.” diye konuştu.

“Doğru Adamla Yola Devam”

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak sahada uyumlu ve yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Karaaslan “Milli iradenin en güçlü şekilde tecelli etmesi için bir aradayız. Bu birliktelikten çok büyük bir kuvvet doğacaktır. Ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye ulaşarak sandığa gitmelerini sağlayacağız ve asla rehavete geçit vermeyeceğiz. 28 Mayıs’a giderken Doğru Adamla Yola Devam diyoruz ve Büyük Türkiye Zaferi için Herkes Sandığa diyerek tüm vatandaşlarımızı iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” dedi.