Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, özel gereksinimli bireyler ve hasta yakınlarına “NEFES” aldıracak projesini anlattı.

Vatandaşların her anında hep yanında olan bir anlayışla hareket eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun’da örnek bir projeyi hayata geçirecek. Nefes projesini anlatan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’da kimse yalnız değil, olmayacak da biz hep insanımızın yanında olacağız” dedi.

“İnsanımız nefes alacak”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Hayatın her alanında, her zaman insanlarımızın yanında olacağız dedik. İnsanlarımıza bunu hissettirecek, hayatlarına dokunacak, onlar için yaşamı kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Biz yapamayacağımız hiçbir vaadi söylemeyeceğiz diyerek insanlarımıza bir söz verdik. Bu kapsamda insanlarımızın yanında olacak "Nefes" projemizi hayata geçiriyoruz. Nefes, kendi hastasına evinde bakan hasta yakınlarımızın sosyal hayata katılmalarına olanak sağlayacak bir proje. Özel gereksinimli bireyler, alzheimer, parkinson, demans vb. hastalıkları olan kişileri belirli periyodlarla evlerinden alacak biz misafir edeceğiz. Gerektiğinde profesyonel ekiplerimiz ve sağlıkçılarımızla evde bakımını sağlayacağız yine gerektiğinde bakım merkezimize alarak orada bakımını sağlayacağız. Dolayısıyla hasta yakınlarımız kendilerine zaman ayırabilecekler. Dinlenme ve kendi kişisel ihtiyaçlarını daha rahat yapabilecekler” dedi.

Halit Doğan'dan Büyük Kırsal Kalkınma Hamlesi "Satem" Halit Doğan'dan Büyük Kırsal Kalkınma Hamlesi "Satem"

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Hastalarını bize emanet eden hiçbir insanımızın gözü arkada kalmayacak. Gerek evde gerekse merkezimizde hastaların sağlık, temizlik, kişisel bakım gibi tüm ihtiyaçlarını, alanında uzman ekiplerimiz karşılayacak. Hepimiz yardıma ihtiyaç duyarız. Hepimiz dinlenmek isteriz. Fakat evinde hastası olan insanlarımızın ihtiyaçları her zaman daha fazladır. Biz bu ihtiyaçlar için onlara nefes alacak zaman sağlamış olacağız. Her anında hep yanında diyerek yol yürümeye devam ediyoruz. Samsun'umuzda birlik içinde yaşayacağız” diye konuştu.