İYİ Parti Samsun İl Teşkilatı ve İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekci arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

İddiaya göre, İmren Tüfekci'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde il teşkilatı tarafından görevlendirilen bir partiliyi kovduğu öne sürüldü.  Bunun üzerine İl Başkanı Hasan Aksoy ile Tüfekci arasında tartışma yaşandı ve Aksoy, ekibi saha çalışmalarından geri çekti.

Yine iddia göre İmren Nilay Tüfekci’nin eşi SKM’yi ben yönetiyorum ben ne dersem o olur dediği öğrenildi.

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

İYİ Parti SBB adayı İmren Tüfekci, Genel Başkan Meral Akşener'i telefonla arayarak, İl Teşkilatı'nı şikayet etti. Bazı ilçelerde teşkilat olmadığı için saha çalışması yapamadığını ve çok dağınık bir yapının olduğunu öne süren Tüfekci, Akşener'den konuya el atmasını istedi.

Genel Başkan Akşener ise, İYİ Parti eski İl Başkanı ve Genel İdare Kurul Üyesi Ömer Süslü ile telefonda görüşerek, ilçelerde görevden alınan ya da istifa eden teşkilat üyelerini bir araya getirmesini ve küskünlüklerin son bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi.
Görevi üstlenen Ömer Süslü de, tüm eski başkanları ve partilileri arayarak, 11 Şubat Pazar günü saat 18.00'da İYİ Parti SBB Başkan adayı İmren Nilay Tüfekci'nin de katıldığı yemekli toplantı düzenledi.

Mevcut ilçe Teşkilatları, İYİ Parti SBB adayı İmren Tüfekci'nin vermiş olduğu sözleri yerine getirmediğini ifade ettiler.

Verilen yemeğe İl Başkanı ve mevcut ilçe teşkilatları katılmadı.

Halk