Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu: Fatih Erbakan'ın yanında FETÖ'cüler var Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu: Fatih Erbakan'ın yanında FETÖ'cüler var

Samsun'da İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte Samsun'da 8 ilçede belediye başkan adayının isimleri belli oldu.

Samsun'da İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekci olurken, İlkadım ve Canik ilçeleri dahil 8 ilçe belediye başkan adayı belli oldu.

Samsun'da İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak İmren Nilay Tüfekci açıklandı. İYİ Parti'nin İlkadım Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Necattin Demirtaş olarak açıklanırken, İYİ Parti Canik Belediye Başkan adayı Turgay Ulusoy, İYİ Parti Asarcık Belediye Başkan adayı Barış Oypan, İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, İYİ Parti Kavak Belediye Başkan adayı Ahmet İçli, İYİ Parti Salıpazarı Belediye Başkan adayı İsmail Kahramanoğlu, İYİ Parti Vezirköprü Belediye Başkan adayı Hasan Budak, İYİ Parti Yakakent Belediye Başkan adayı da Şerafettin Aydoğdu oldu.