Cumhur İttifakı AK Parti Bölge Mlletvekillerinin de katılımı ile Bafra’da 31 Mart seçim çalışmalarını yüksek tempoyla sürdürüyor.AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu sürdürülen seçim çalışmalarına destek vererek gerçekleştirilen mahalle ve esnaf ziyaretlerine eşlik etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta ve BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan ilçledeki mahallele ve esnaflara misafir olarak yapılan ve yapılacak çalışmalar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiriyorlar.

Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

Gün boyu ilçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ve Cumhur İttifakı paydaşları, akşam ise mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Miting kalabalığında gerçekleşen mahalle ziyaretleri ve halk buluşmalarını değerlendiren Başkan Kılıç, “Esnaflarımız ve mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılanıyoruz.Bu teveccühün İnşallah 31 Mart seçimlerinde sandıktan yine güçlü bir şekilde çıkacağımızın göstergesi.İlgisini,alakasını desteğini üzerimizden çekmeyen,her zaman yanımızda hissettiğimiz saygıdeğer Bafralıların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan siyaseti halkın içinde yapmayı öğrendik ve öyle davranıyoruz. Sahada da görüyoruz ki, vatandaşımızın bize olan güveni ve teveccühü tam. Bizler de hizmet için, halkımızın isteklerine karşılık verebilmek için artık gün sayıyoruz. 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkacağız.Zafer Cumhur İttifakı’nın  olacak" şeklinde konuştu.