Rumeli kardeşler Orhan ve Kemal 16 Temmuz Pazar günü Bafra’da vereceği konsere hazırlanıyor. 

Bafra’da bir çok Sosyal Sorumluluk Projelerine imza atan adından sıkça bahsettiren ve 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) bir projeye daha imza atmak için kolları sıvadı. 

BAFRA MÜZİĞE DOYACAK

Tüm Türkiye tarafından sevilen ve Roman müziğinin neredeyse idolleri olma yolunda ilerleyen Rumelili kardeşler Orhan ve Kemal 16 Temmuz Pazar günü Bafra 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda konser verecek. Gittikleri her yerde konseri izlemeye gelen seyircileri coşturmalarıyla ünlü ikili KOSDER’in düzenlediği ‘’Balkan Gecesi Halk Konseri’nde Bafralılarla bir araya gelecek. ikilinin en bilindik şarkıları ise, para bizde, çek tulumbayı, ablan star bebeğim, geliyor havalı geliyor gibi şarkılardır. 

SEYİRCİLERİ MÜZİĞE DOYURUYOR

Romanlar tarafından da sevilen Orhan ve Kemal kardeşler, yaptıları müzik ilede müzik otoriteleri tarafından tam not alıyor. Rumeli müziklerini Türkiye’ye de sevdiren ikili, izlemeye gelen seyircileri ise müziğe doyuruyor. 

Konser öncesi sitemize açıklama yapan Bafra Kosovalılar  Derneği Başkanı (KOSDER) Cem Dere, Ülkece zor günlerden geçtik, çok zor süreçler gördük, hepimiz ağladık, Kosder olarak artık ülkece biraz kendimize gelmemiz gerektiğini düşündük. Nasıl zor günlerde Bafra Halkının yanındaysak, eğlencede de Bafra halkının yanında olmak istedik. Bunun için Rumeli Müziğinin öncüleri olan Orhan ve Kemal kardeşleri Bafra’ya getirme kararı aldık. Umarım Bafralılara güzel bir akşam yaşatırız ifadelerini kullandı. 

Tarih : 16 Temmuz (Pazar)
Saat  : 19.00
Yer     : Yeni Kent Meydanı