Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdüren 1930 Bafraspor takımını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

1930 Bafraspor Başkanı Atakan Alaçamlı tarafından karşılanan Başkan Kılıç idman sahasında futbolculara yönelik olarak, “Elinizden gelenin fazlasını yapacağınız gerçeğinde İnşallah yarın sizlerden başarı bekliyoruz. Siz ona inanırsanız o olur. Allah’ın izniyle yarınki maçta şampiyon olarak ilçeye büyük bir sevinç yaşatacaksınız. Şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. İleriye yönelik planlamalarımızı da yine hep birlikte yapacağız. Bafra Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm sportif çalışmaları elimizden geldiğince destekliyoruz.1930 Bafrasporumuzun da bu manada destekçisiyiz. Sekiz yıl aradan sonra Allah’ın izniyle 1930 Bafraspor şampiyon olacak. Yarın saat 14.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan Belediyemizin tahsis ettiği otobüsler, yönetimimizin ve Bafralı futbolseverlerin tahsis ettiği minibüslerle maça gideceğiz. Bütün Bafraspor taraftarımızı maça bekliyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

29 Nisan Cumartesi günü Samsun İlkadım sunni çim sahada oynanacak karşılaşmayı çok sayıda Bafralı futbol severin izlemesi bekleniyor.

Saat 16.30’da başlayacak karşılaşmanın hakemi ise Aslan Gökhan Çelik.