Bafra’nın Altınkaya Mahallesi’nin sevilen ismi Şakir Torun, muhtarlık yarışına girdi. 58 Yıldır Altınkaya mahallesinde oturan Şakir Torun, Mahalle sakinlerinin talep doğrultusunda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtar adayı oldu.


Altınkaya Mahallesi sakinlerinin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olacağını bildiği bir muhtar adayı olarak yola çıktığını belirten Torun, “muhtarlığım sırasında aynı şu anda olduğu gibi tüm mahalle vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın olacağım. Mahallelim ile her zaman iç içe, onların dert ve sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturmak için yerel yönetimlerle aradaki köprü olacağım” dedi.

Hayat tecrübesini ve çalışkanlığını mahalle halkıyla paylaşmak için muhtar adayı olduğunu dile getiren Torun, seçildiği takdirde bütün bilgi birikimini ve enerjisini Altınkaya Mahallesi için harcayıp, her alanda örnek bir mahalle haline getirmek için çalışacağını belirtti.

2024 model Tofaş Şahin satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri 2024 model Tofaş Şahin satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri