Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in akşam ziyaretindeki ilk durağı Kosavalılar Derneği Başkanı Cem Dere ve Yönetim Kurulunu oluşturan değerli Üyeleriyle bir araya geldi.

Şahin, Türkiye, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız Hazırız dedik, karşınıza çıktık.

Şahin, benim kadar hızlı iş problem sorun çözecek genç enerji dinamik Milletvekili Adayı yok. 

Cumhur İttifakı ortaklığı ile birlikte girdiğimiz bu seçimi çok önemsediklerini dile getiren Şahin, Barajsız seçim de Tarihi Fırsat, Tarihi fırsatı kaçırmamız gerekiyor dedi.

Büyük Birlik Partisine Oy verecek atacak değerli seçmenlerimizin oyu boşa gidecek kaygısı yok, ziyan olacak derdi de yok, o zaman  bu seçimde Cumhurbaşkanlığı için oylar Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili oyunuzu da Büyük Birlik Partisine vereceksiniz ki Ankara'da güçlü sesimiz olsun diye. 


Şahin,  inanıyorum ki bu önemli seçimin kazananı Büyük Birlik Partisi olacak Allah'ın izniyle.

Barajsız seçime giriyoruz, Büyük Birlik Partisine oy atacak değerli seçmenlerimizin oyum boşa gidicek kaygısı  yok ziyan olacak derdi yok, o zaman Milletvekili oyları  Büyük Birlik partisine.

Milletvekili seçiminde  bu sefer Büyük Birlik Partisi diyelim ki Ankara'da sizin güçlü sesiniz olalım diyen Şahin Birlik olalım bitirelim bu işi. 

Vekil adayı Bahadır Şahin, Bafra Kosavalılar Derneğine Üyelik protokolünü Bafra Kosavalılar Derneği Başkanı Cem Dere ile imzalarken, Bafra  Kosavalılar  Derneğinin yeni Üyesi de oldu. Yaklaşık 1000 bin ile 1150 Üyesi olan Bafra Kosavalılar Derneğine Üye olmaktan da gurur duyduğunu belirten Şahin, kendisinin de Uluağaç Mahallesi'nde Arnavut olduğunu dile getirdi.

Vekil Adayı Şahin'in ikinci durağı ise Bengülüler Derneği Başkanı  Erdem Bakır, Başkan Yardımıcısı Ümit Sezgin ve Yönetim Kurulunu oluşturan değerli Üyeleri oldu.


Şahin , burada konuşmasında ise bu seçimde Cumhurbaşkanı oyları ile Milletvekili Oyları ayrı o yüzden 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oylarınızı gönülden vermenizi istiyorum, Milletvekili oylarınızı ise Büyük Birlik Partisine öz evladı ız kardeşiniz çocuğunuz Bahadır Şahin'e vermeyinizi istiyorum ki Ankara'da güçlü olalım sesimiz gür çıksın dedi.

Şahin, 17 ilçe her ilçeden 4 bin oy aldığımız zaman Ankara'ya güçlü şekilde bir Milletvekili gönderiyoruz, biz bu sayıyı artırmanın peşindeyiz, inşallah bunuda başaracağız.

Samsun'numuzu Bafra'mızı ve Bölgemizi hizmet yapma adına Ankara temsil edeceğiz dedi. 

Şu an oy bandımız 60 - 70 bin üzeri biz bunu daha yukarıya çekmek istiyoruz yani 130 ile 160 bin bandına yükseltmek,  bunu da yapacak güçteyiz, bunu da sizin değerli oylarınızla başaracağız dedi.


Şahin, son ziyareti Alaçamlılar Derneği olurken, Başkan Rafet Akça ve Yönetim kurulunu oluşturan değerli üyelerle buluştu.

Yaklaşık 20 gündür sahada olduğunu, Mahalle mahalle, köy, köy, cadde  cadde, esnaf esnaf gezmedikleri yer kalmadığını sıkılmadık kucaklamadığımız vatandaşımızın kalmadığı kalmayacağını söyleyen Şahin, siyasette bu işler böyledir. Eğer Enerjin varsa siyaset yaparsın, Enerjin yoksa hiç bir şey yapamazsın, Ankara'da Milletin sesi olmak kolay değil. 

Millet seni kendisini  Ankara'da temsil eden güçlü sesi olmasını istiyor, enerji genç dinamik  aday olması adına Biz Büyük Birlik Partisi olarak sizden tam destek istiyoruz ki Ankara'da güçlü sesiniz olalım hizmetleri yorulmadan peşinden koşalım dosyalarınızı Ankara'da ulaşacak kişilere ulaştıralım ki işi takip edip, çözüme kavuşturalım. Sizden o yüzden Bafra'nın Öz evladı çocuğu olarak bana oylarınızla sahip çıkmanız olacak dedi. 

Şahin, benim refaranslarım güçlü benim Bafra'da kaçacak bir yerim yok.

Bu fırsatı iyi değerlendirelim diyen Şahin, Ankara'da güçlü sesimiz ayağımız olsun diye bu sefer Birlik olalım bitirelim bu işi dedi.

Şahin, programın sonunda Gençlik Caddesindeki Çay Ocakları ve Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Kahvehaneleri ziyaretlerinden sonra bu akşamki seçmenleriyle buluşma ziyaretini sonlandırdı