19 Mayıs Dağ Barajı’ndan temin edilen Nebiyan suyu arıtılarak 26 Kasım 2023 Pazar gününden itibaren altyapı çalışmaları tamamlanan içme suyu hatlarından mahallelere verilmeye başlandı. Vatandaşlar dört gözle beklediği kaliteli, temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuştu. 

Bafra’nın 50 yıllık sorununun çözümle sonuçlanması hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahalle Muhtarı Erol Andiç, Çilhane Mahallesi Muhtarı  Yaşar Hocaoğlu,Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül,Kızılırmak Mahallesi Muhtarı Bülent Ersin,Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan ve İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız,yapılan hizmetlerden dolayı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ettiler…

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi A Blok’ Ta Sona Yaklaşıyor Orta Ölçekli Sanayi Sitesi A Blok’ Ta Sona Yaklaşıyor

Muhtarlar yaptığı açıklamada:Mahalle sakinleri muhtarlığa geliyor yada yolda bizi gördüklerinde  içme suyundan çok memnun olduklarını evlere artık damacana su almadıklarını ve Su arıtma cihazlarını söktürdüklerini ifade ettiklerini söylüyorlar.

Mahalle Sakinleri Çaylarını ve yemeklerini gönül rahatlığıyla yaptıklarını ifade ediyor.  Mahalle sakinlerimizin bu memnuniyeti muhtar olarak bizi memnun ediyor.

Biz Muhtarlar olarak Bu hizmetlerden dolayı Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a teşekkür ediyoruz dediler.