Samsun'da İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ömer Süslü'nün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, parti içi krize neden oldu. 

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı ve GİK üyesi Ömer Süslü, sosyal medya sayfasından herkesin dikkatini çeken çok sert ve imali paylaşımları ile gündem oldu. Partisinin 14 Mayıs seçimlerinde iktidar olmasını isteyen GİK üyesi Ömer Süslü, "Sen Samsunlu iyilerin bağrına ustaca sokulmuş bir hançersin. Günü geldiğinde yaptıklarının hesabını mutlaka vereceksin" şeklinde ki mesajı ile odak noktası oldu. Süslü'nün bu mesajı İYİ Parti teşkilatlarına gündem olurken, bu sözlerin İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili Erhan Usta'ya yönelik olduğu iddiaları ortaya atıldı. 

İYİ Parti GİK üyesi Süslü, "Sen Samsunlu iyilerin bağrına ustaca sokulmuş bir hançersin. Günü geldiğinde yaptıklarının hesabını mutlaka vereceksin" şeklinde ki paylaşımının ardından "Kibir insanın zehiridir. Senin kibrine Samsun'u heba ettirmeyeceğim" paylaşımı da yaparak hedefinde ki ismin 'Kibirli' olduğuna vurgu yaptı. Süslü'nün "Sen Samsunlu iyilerin bağrına ustaca sokulmuş bir hançersin.' sözlerinde yer alan 'ustaca' ifadesinin İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'ya yönelik olduğu gündeme gelirken, Ömer Süslü'nün neden bu kadar çok öfkelendiği ise merak ediliyor. Samsun'da İYİ Parti teşkilatlarına da çağrı yapan Süslü, "Teşkilatlarda ki çilekeş dava arkadaşlarım size sesleniyorum: Gücünüzün farkına varın. Emeklerinizin üzerinde tepinilmesine müsaade etmeyin. Makamın namusuna sahip çıkın. Unutmayın! Siz varsanız biz varız." dedi.

Samsun Kent Haber