Türk Hava Kurumu (THK) Bafra Şube Başkanlığına yapılan olağan genel kurulu seçimi  ile  Osman Genç güven tazeleyerek seçildi.
Türk Hava Kurumu Bafra Şube binasında gerçekleştirilen olağan genel kurul seçiminde  Genç, tek aday olarak katıldı. Yapılan olağan genel kurul  seçiminde kullanılan tüm oyları alan Genç, başkanlığa seçildi.
Kongre divan heyetinin seçimi ile başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet raporu ve diğer maddeler oylandı.


Yapılan kongrede Osman Genç Başkan olurken, Bekir Sami Tuncer Başkan Yardımcısı, yönetim kurulu üyeliklerine ise Erol Aksoy, Hurşit Tulum, Tunç Öksüz seçildi.
Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç yaptığı açıklamada,  "THK, bizim yönetimimizle yeni bir ivme kazanacak. Bafra şubesi, Türkiye'de konuşulan bir kurum olacak. Yeni oluşum, yeni vizyonumuzla yönetim kurulu üyelerimizin de gayretleriyle Bafra’da Türk Hava Kurumunu yeniden layık olduğu yere getireceğiz."dedi.

Türk Hava Kurumu Bafra Şube başkanlığına seçilen Osman Genç,anneler günü dolayısıyla kadın üyelere  çiçek vererek anneler gününü kutladı.