Pakun’un Bafra ve Çorlu’daki iki fabrikasının yetkilileri bölgedeki hayvan barınaklarına giderek sokak hayvanları için mama bağışında bulundu. 
Bafra ve Çorlu Belediyeleri’ne ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Evleri’ni ziyaret eden Pakun yetkilileri hem sokak hayvanlarını besledi hem de hayvanların bakımı konusunda görevlilere yardım ederek anlamlı bir destekte bulundu.
Pakun Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun, “Finansal olmayan çevre, sosyal ve yönetişim kaynaklarının sürdürülebilirliği önceliğimiz. Bu kapsamda gerek doğanın ve hayvanların korunması, gerekse sosyal ve kültürel mirasımızın korunması adına önemli sosyal sorumluluk projeleri üretiyoruz. Dayanışma ve birlik duygusu odağında hareket ederek hayvan dostlarımızın refahını artıracak girişimleri de odağımıza aldık. Pakun olarak sadece ürün kalitemizle değil aynı zamanda insani vasıflarımızla da örnek bir marka olmayı sürdürüyoruz” diye konuştu. 


Bafra ve Çorlu Belediyeleri’ne ait organize tesislerde sahipsiz ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarının her türlü ihtiyacı karşılanıyor. Kedi ve köpeklere ait ayrı bölümlerin bulunduğu barınaklarda sokak hayvanların veteriner bakımları ve tedavileri de sürdürülüyor.