14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Millet Vekili Genel Seçiminde Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin Öz Evladı BBP Samsun 1.ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin, Seçmenleriyle buluşmasındaki durakları Balıklar, Şeyhören ve Yeşilyazı mahallesi oldu.

BBP Samsun 1.ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin'in seçim günlüğünde sırasıyla Balıklar, Şeyhören ve Yeşilyazı Mahallesi'ndeki seçmenleriyle bir araya geldi.

BBP Bafra ilçe Başkanı Turan Bayraktar, BBP olarak karşınıza genç dinamik Samsun'un, Bafra'nın  ve Bölgenin Öz evladı olan Bahadır Şahin kardeşimizi Samsun 1. ci Sıra Millet Vekili olarak karşınıza çıkardık. Sandıklarda lütfen Çarşamba'dan,Terme'den, Atakum'dan, Vezirköprü'den, Havza'dan ve Kavak'tan az oy çıkmasın bu bizleri derinden üzer, demezler mi, Bafra Öz evladına bile seçimde sahip çıkmadı. O yüzden Genç dinamik enerjisi olan kardeşimiz Bahadır Şahin'e oylarınızla sahip çıkın dedi.  

Turan Bayraktar'dan sonra konuşan BBP Samsun 1. ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin'e gittiğimiz her yerde olduğu gibi burada da  sıcak samimi bir karşılama oldu,  akrabalarımın, dostlarımın ve  arkadaşlarımın olduğu mahalledeyim yabancılık çekmedim bunun mutluluğunu sizlerle birlikte burada yaşıyorum. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve Samsun 1. ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin, her gittiğimiz ulaştığımız mahalledeki seçmenlerimizden  Cumhur İttifakı ortağı olan parti olarak Baraj sorunu olmadığını söylüyoruz. Millet Vekili çıkarmamız da önlerinin açık olduğunu dile  getiren Şahin, geçtiğimiz günlerde Çarşamba Ayvacık'ta bir dizi programlara katıldık. 

Oradaki seçim nabzını nasıl olduğu konusunda izlenimler elde ettik. 

Ayvacık'ta Mahalle Muhtarları ve seçmenler mevcut İktidar Parti'nin Vekilerinden hem dert yanarken, şikayetçi olduklarını da dile getirirken, Cumhurbaşkanı olarak mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini, ama asla Millet Vekillerine oy vermeyeceklerini oy kapılarının da kapandığını  bizlere söylediler. 

Şahin, onların sıkıntısı bizim seçtiğimiz Millet Vekilerinin ne telefonlarımıza baktıklarını nede söz verdikleri işleri hizmetleri yerine getirdiklerini aksine telefonlarına çıkmayan bazı millet vekillerin de çok geç geri dönerek onları çocuk gibi fırçaladıklarını, azarladıklarını dile getirdiler.

Şahin, asla bu konuda taviz vermeyecekletini Ankara'ya gittiğimizde veya gidemezsekte telefonun 7/24 saat açık olacağını belirtirken, ne işiniz olursa olsun yapma adına en yakın takipçisi olacağını belirti.
Şahin, yerli mi yerli bir aday olduğunu, diğer partilerin Samsun'a, Bafra'ya ve Bölgemize bakışı Millet Vekili listeleri açıklandığında gördük, ama BBP olarak Samsun 1. ci sıradan öz evladınız, kardeşiniz olarak Bahadır Şahin listenin başında sizin karşınıza çıktı.

Bu seçimde doğru kararı vereceğinize inancımız ve güvenimiz tam. 

İnşallah bu kardeşinizi evladınızı Seçim günü geldiğinde BBP logosunun altına "EVET" mührünü basarak Ankara'ya  onları orada güzel şekilde temsil etme adına Millet Vekili olarak göndereceksiniz inşallah.

BBP olarak Çarşamba BBP ikinci sıra Millet Vekili Adayımız güzel insan ağabeyimiz Ayvacık Ziraat Odası  Başkanı Erdal Avcı ve 2 dönem Ayvacık Belediye Başkanlığı yapmış büyüğüm Yılmaz Akkuş orada oy potansiyeli yönünden çok güçlü ve kuvvetliler. 

Şahin, inşallah Samsun ve Bafra'da bu Zinciri kıracağım ve  oy patlaması gerçekleştireceğim. 

Çok umutluyum diyen Şahin, BBP olarak abilerimle vekil adayı arkadaşlarımızla Samsun, Bafra ve Bölgemiz de oy patlaması yapacağız inşallah dedi.

Şahin, benim gidip dolaşacığım döneceğim yer baba ocağı Bafra olacak, ya diğerleri nerde olacak, işte onu siz değerleri oylarınızla  karar vereceksiniz.

Şahin, Balıklar, Şeyhören ve Yeşilyazı mahallesi sakinlerine seçmenlerine teşekkür ederken, hep birlikte Samsunumuz, Baframız ve Bölgemiz için bizde Varız Hazırız diyorsanız, bu seçimde sandıklarda BBP oy patlaması yapalım dedi.