Devletçe ve milletçe omuz omuza vererek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yaraları sarmak için “Tek Yürek” olduk. Bu zor günlerin üstesinden gelmek için milletçe büyük çaba gösterdik.

Yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalıştık, inşasına başlanan kırkaltıbinini teslim etme aşamasına getirdik.

Bahar aylarında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini de tüm dünyaya örnek teşkil edecek şekilde demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirdik.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde AK Parti Hükümetleri döneminde eğitimiyle, sağlığıyla, güvenliğiyle, adaletiyle, ulaştırmasıyla, enerjisiyle, sanayisiyle, tarımıyla, şehirciliğiyle, sporuyla, turizmiyle, sosyal yardımlarıyla, her alanda ülkemizi geliştirdik.

Aziz milletimiz de 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde 2002’den beri girdiği her seçimi birinci parti olarak kazanan AK Parti’mize ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden büyük bir teveccüh gösterdi ve bir kez daha yetki verdi.

Milletimizden aldığımız bu güçle Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ekonomisi güçlü bölgesinde ve dünyada daha etkin bir ülke olma yolunda Allah'ın izniyle tüm hedeflerimize ulaşacağız.

Ve İnsanlığın İmtihanı Gazze…

Anne karnındaki bebeklerin, çocukların, kadınların, yaşlıların katledildiği, insanlığa dair tüm değerlerin yok edildiği Gazze…

Hurşit Tulum'dan 19 Mayıs Mesajı Hurşit Tulum'dan 19 Mayıs Mesajı

Katil İsrail yönetiminin kendisine borçlu olan Batı’nın gölgesi altına saklanarak soykırım ve zulüm uyguladığı Gazze…

Tüm bu zalimlikler karşısında dün olduğu gibi bugün ve yarın da mazlumların yanında olacak 6 asır boyunca dünyaya nizam veren, insanlığa adalet ve refah dağıtan bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti olarak hakkı haykırmaya haklının yanında olmaya devam edeceğiz.

Maraş depremleri başta olmak üzere diğer tabii afetlerde vefat eden vatandaşlarımıza ve Gazze’de hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

2023 yılını geride bırakırken Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde terör yapılanmasına engel olmak için fedakârca görevlerini yerine getirirken şehit olan 12 vatan evladı başta olmak üzere tüm şehitlerimize, Allah’tan rahmet diliyorum.

Terörü kaynağında kurutma stratejimizi uygulayarak emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz.

Sınırlarımız içinde ve dışında ne pahasına olursa olsun teröristlere nefes aldırmayacak, eli kanlı caniler, bölücü terör örgütüne destek verenler bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığını er ya da geç anlayacaklardır.

Son teröristte ülkemiz ve milletimiz için bir tehdit unsuru olmaktan çıkarılıncaya kadar terörle mücadelemize devam edeceğiz.

2024 yılının milletimize ve tüm insanlığa huzur ve refah getirmesi duasıyla tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.