İYİ Partili Necattin Demirtaş'ın AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddialar üzerine, AK Parti'den konuyla ilgili açıklama yapıldı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, son dönemde sık sık gündeme gelen İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yerel seçimde AK Parti'ye geçeceği iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Erbin, Demirtaş iddiası ile ilgili "AK Parti kadroları içinde hem geçmiş hem de şuan için belediye başkanlıklarına talip olacak partililerimiz var. Hali hazırda Büyükşehir Belediyesinde de başarılı bir belediye başkanımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir 4.5 yıllık dönemde üstün hizmetler yaptı. Bu nedenlerle AK Parti bir arayış içinde olmaz. Bizim gündemimizde Necattin Demirtaş yok. Bunu ilçe başkanı olarak söylüyorum." dedi.

İLKADIM'I KAZANACAĞIZ
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, açıklamasında ayrıca yapılacak yerel seçime ilişkin açıklamalarda da bulunarak, İlkadım Belediyesi'ni AK Parti olarak yeniden kazanacaklarını söyledi.

Erbin, Gazete Gerçek'e yaptığı yerel seçim açıklamasında, "Yerel seçimde AK Parti'nin hizmet kervanına İlkadım Belediyesini kavuşturacağız. İlkadım Belediyesinde şuan hiç bir işi doğru düzgün yapamıyorlar. İlkadım Belediyesi'ni hizmetle kavuşturmakla kalmayıp, belediyeyi idari anlamda da bir yönetim kalitesine kavuşturacağız" diye konuştu.