Samsun'da Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, bir yandan işçi çıkartıyor, bir yandan belediyeye işçi alıyor. Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, kendi yeğenini Özel Kalem Müdürü yaparken, belediyeye 17 kişiye iş başı yaptırdı.

Samsun'da 31 Mart yerel seçimleri sonrası 25 kişinin işten çıkartıldığı iddiaları ile gündeme gelen Kavak Belediyesi'nde Yeniden Refah Partili başkan Şerif Ün, Zafer Partisi Kavak İlçe Başkanı Bülent Öztürk ile birlikte meclis üyelerinin akrabalarının da aralarında yer aldığı 17 kişiyi işe aldığı öğrenildi.

Samsun'da yerel seçim öncesi AK Parti'li İbrahim Sarıcaoğlu'nun belediye başkanı olduğu Kavak Belediyesi'nde, seçimleri Yeniden Refah Partisi'nin adayı olan Şerif Ün kazandı. Kavak Belediye Başkanı olan Şerif Ün ise göreve başlar başlamaz, 25 kişiyi işten çıkarttı, Sarıcaoğlu dönemi belediyede çalışan personelin bazılarını ise temizlik hizmetlerine görevlendirdi. AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise Şerif Ün'ün 25 kişiyi işten çıkartmasına tepki göstermişti. 

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, 25 kişiyi işten çıkartırken bir yandan da 17 yeni işçiyi, belediye işe alması şaşkınlık yarattı. Kavak Belediyesinde işe yeni alınan 17 kişi arasında meclis üyelerinin akbaları olduğu, Zafer Partisi Kavak İlçe Başkanı Bülent Öztürk'ün de işe alındığı gündeme geldi. Kavak Belediyesinde işe alınan 17 kişi arasında T.G, D.O, A.S, E.D, Ö.T, K.A, K.A, F.İ.K, S.T, Ö.A, M.Ç, A.K, M.A, F.A, H.A, D.A bulunuyor.
Kaynak: SamsunKentHaber.com.tr

Editör: Tahsin Kurumahmut