MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler" şeklindeki açıklamalarına sert bir yanıt verdi.

"BENİ SEÇİM SÜRECİNDE VE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA KOCAELİ’DE GÖREMEZLER"


Aynı zamanda milli futbolculuk kariyeri olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Sancaklı'nın açıklamalarına dair şu ifadeleri kullandı: "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!" ifadelerine yer verdi.

Samsun'dan kurtuluşa "dijital yolculuk" Samsun'dan kurtuluşa "dijital yolculuk"

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan MHP'li Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."