AK PARTİ Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı,19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.
Milletvekili Kırcalı mesajında;

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı 85 milyon vatandaşımızla birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla, sevinçle kutluyoruz.  Gençlerimizin bayramını yürekten tebrik ediyorum.
19 Mayıs’ı Gençlik Bayramı olarak kutluyor olmamız, milletçe gençlerimize verdiğimiz değerin ve onlara duyduğumuz güvenin bir tezahürüdür.          
AK Parti olarak vizyonumuz, dünyanın geleceğine ilişkin yenilikçi, fikirler üreten ve liderlik yapan genç nesillerin yetiştiği güçlü toplum yapısıyla Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmektir.
Gençleri tanımlamak yerine onları tanımaya ve anlamaya çalışmak temel önceliğimizdir. Ekonomik ve sosyal hayatın her kademesinde ve karar alma süreçlerinde gençlerimiz yer almaktadır. Türkiye Yüzyılı’nı gençler için ve gençlerle birlikte tasarlayacak ve inşa edeceğiz. 
Gençlerimize güveniyor, gençliğimizi bugünün farklılık oluşturanı, yarınların teminatı olarak görüyoruz. Bunu sadece AK Parti hükümet politikalarımızda değil, partimizin gençleşme yaklaşımına, gençlere siyasette imkân tanıma anlayışımızla da gösteriyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem çalışmalarında 4 genç Milletvekilimize de Aziz Milletimiz görev vermiştir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde 19 Mayıs ruhuyla yetişen geleceğimizin teminatı gençlerimizle el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde 2053 ve 2071 vizyonumuza emin adımlarla yürüyeceğiz.
Gençlerle buluşmalarımızda Türkiye’nin aydınlık yarınlarını görüyor, heyecanlanıyorum. Azimle, aşkla, muhabbetle çalışarak medeniyet yolculuğunda ülkemize büyük katkılarda bulunacaklarına inanıyorum.
Bizler gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek ve yaşamaktan gurur duyacakları bir gelecek inşa etmek için dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin ve Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum.