AK Parti İl Başkan Mehmet Köse, sokakta yalan anketlerle dolaşıp, algı operasyonları yapmaya çalışanların olduğunu söyleyerek, “Yalan anketler, sahte sosyal medya hesapları, iftiralar, hakaretler ve karalama kampanyalarıyla girecekleri seçimin ardından, siyaset çöplüğündeki yerlerini alacaklar. Yalan anketlerle gezip seçim kazanacağını sananlara kötü bir haberim var; AK Parti, Samsun’dan rekor bir oy alacak” diye konuştu.

“YAPARSA ERDOĞAN, YAPARSA AK KADROLAR YAPAR”
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, devam eden seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan Samsunlularla buluşmaya devam ettiklerini belirtti. Milletvekili adaylarının hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun’dan rekor bir oy bekledikleri sözlerine ekleyerek, “Milletimiz, adaylarımıza bağrına basıyor. Milletvekili adaylarımız, şehrimizin dört bir yanında hemşerilerimizle buluşuyor, Türkiye’nin gücüne güç katmak için destek istiyorlar. Bizler de tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımıza büyük bir heyecanla devam ediyoruz. Hemşerilerimiz, adaylarımızı ve teşkilatlarımızı, evladını karşılar gibi karşılıyor. Milletimiz de artık biliyor ki, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar, yaparsa AK Kadrolar yapar. Şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki, AK Parti’yi Samsun’da büyük bir zafer ve rekor bir oy bekliyor” dedi.

“SİYASET ÇÖPLÜĞÜNDEKİ YERLERİNİ ALACAKLAR”
Seçimlerin algı operasyonları ile kazanılamayacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, “Bizim milletimiz, hizmete bakar, çalışmaya bakar, değişime ve gelişime bakar. Algı operasyonları ile kendilerine geçici mutluluklar oluşturmaya çalışanların, gerçekle yüzleşmesine çok az kaldı. 14 Mayıs onlar için büyük bir hayal kırıklığı olacak. Yalan anketler, sahte sosyal medya hesapları, iftiralar, hakaretler ve karalama kampanyalarıyla girecekleri seçimin ardından, siyaset çöplüğündeki yerlerini alacaklar. Yalan anketlerle gezip seçim kazanacağını sananlara kötü bir haberim var; AK Parti, Samsun’dan rekor bir oy alacak! Millete muhalefet yapanlar, sandığa gömülecektir. Bakın bugün o yüksek sesle konuşanların birçoğunu adını bile, yakında kimse hatırlamayacak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yürüdüğümüz bu kutlu yolda, hem şehrimiz için, hem bölgemiz hem de ülkemiz için yapacak daha çok işimiz var. Milletimizden, bizim gücümüze daha da güç katmalarını istiyoruz” diye konuştu.