AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak Ak Parti Canik İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından 8 yıl ekonomist olarak görev yaptığı Canik Belediyesini ziyaret etti.

2012-2015 yılları arasında Samsun Canik Belediyesinde Ekonomist, 2015 yılında Samsun Canik Belediyesinde Özel Kalem Müdürlüğü, 2015-2021 yılları arasında Samsun Canik Belediyesinde Ekonomist olarak görev yapan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak’a 8 yıl görev yaptığı Canik Belediyesindeki mesai arkadaşları, birim müdürleri, personeller sevgi seli ile sarılarak Aday Adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundular.
Gördüğü ilgi ve sevgi seli karşısında oldukça duygulanan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak herkese teşekkür etti.


Daha sonra ise AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret ederek Aday Adaylığı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ize ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,  AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak’a çalışmalarında ve aday adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulundu.