AK Parti Kavak,Asarcık,Salı pazarı,Ayvacık Çarşamba İlkadım, Atakum ve Canik ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Ömer Çapoğlu buralarda parti teşkilatları ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.


Adaylık başvurusunun ardından tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Çapoğlu, parti teşkilatları ve belediyeleri ziyaret ederek temaslarda bulunuyor.

Ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Çapoğlu, gittiği bölgelerde yoğun ilgi görüyor.

AK PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALIR

Aday adaylığı süreci hakkında konuşan Çapoğlu, “Bu kutlu davada bir nefer olmak, Türkiye yüzyılında ülkemizin istikrarı ve geleceğimizin güvenli bir şekilde inşası için ve dünya 5’ten büyüktür diyerek mazlumların sesi olan bir liderin arkasında siyaset yapmanın gururunu yaşayarak milletvekili aday adayı oldum.

Bizler AK Parti kadroları olarak 14 Mayıs seçimlerinin öneminin farkındayız. Her birimiz milletin derdi ile dertlenmeye, şehrimize hizmet etmenin aşkı ile yanıp tutuşmaya hazırız. AK Parti gücünü milletten alan, odağında milletten başkası olmayan ve bu toprakların irfanından doğmuş bir partidir.

Bugün birilerinin kirli ittifaklarla kurdukları masaların kimlere taşeronluk yaptığı belliyken AK Partimiz ancak milletin hizmetkârı olmakla gurur duymaktadır” dedi.