Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ( BBP) Samsun 1.ci  Milletvekili Adayı Bahadır Şahin,Darboğaz ve Dikencik Mahallesi Seçmenleri ziyaret ederken Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Aldinç eşlik ederken, 75. Yıl Bafra Huzurevi ve Galericiler Sitesi esnafları ziyaret edilirken seçim de tam destek bekliyoruz dedi.


 
Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçimine son bir gün kala seçim ziyaretlerinin son demlerini gerçekleştirirken, seçmenlerinden Gün  Bafra'nın Öz evladına Çocuğuna sahip çıkma destek verme zamanıdır. 

Milletvekili Adayı Şahin, Enerjimle, gençliğimle ve dinamizliğimizle sizlere hizmet adına hazırım varım. 


Şahin, tüm enerjiml gücümle Samsun, Bafra ve Bölgemiz adına hizmet için Ankara'da güçlü olmak adına orada olmamız gerekiyor.

Samsun'un, Bafra'nın ve Bölgemizin sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini iyi biliyoruz, Ankara'yada bunların çözüme kavuşturma adına orada olmamız gerekiyor. Sizlerde bu kardeşinize, çocuğunuza ve özel evladınıza sahip çıkararak Ankara'ya göndereceksiniz, bundan hiç şüphem yok. Allah'ın izniyle bunu da beraber başaracağız dedi.

Artık önünüzde Baraj sıkıntısı sorunu derdi kalmadı, oyum boşa gidecek ziyan olacak kaygısı da yok, o zaman bu seçimde Milletvekili Oylarınız Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. sıradan Milletvekili Adayınız Genç Dinamik Enerji dolu kardeşiniz Bahadır Şahin'e. 

Dediğimiz gibi bir Oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bir Oy da Büyük Birlik Partisine. Bu seçimde hepimiz mutlu olalım, Samsun, Bafra ve Bölgemiz adına hizmet getirmek için  diyerek sözlerini noktaladı.