Samsun`un Bafra ilçesinde Av. Kemal Şenocak Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığını parti binasında resmen açıkladı.Av. Kemal Şenocak, Aday Adaylığı başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz`e teslim etti.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayanAv. Kemal Şenocak yaptığı açıklamada, "Diyeceğim şudur ki Öncelikle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerin ülkemize, milletimize, Bafra'mıza, partimize ve aday adayı olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ak Partimiz her zaman yenilikten, gelişmeden ve ilerlemeden yana olmuştur.

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programı Düzenledi AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programı Düzenledi

İnsanlarımıza daha çok ve daha iyi hizmet etmek için partimizin hazırlamakta olduğu ve halkımızla paylaşacağı yerel seçimler programı, seçim beyannamesi ve manifestosu bizimde yol haritamızdır. Bize düşen gece ve gündüz demeden halkımızla birlikte olarak çalışmaktır. Bize düşen şehrimizin önceliklerine göre hizmet üretmektir. Tüm makamlar gelip geçicidir. Hizmetler ve eserler kalıcıdır. Bu nedenle efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz. Milletimizin ve Bafralı hemşerilerimin hizmetkârı olmaya talibim. Bafra benim için bir sevdadır. Bizim bu şehre manevi olarak bir borcumuz bulunmaktadır. Bizler Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayları olarak partimiz için el ele vermiş bulunuyoruz. Aramızda hiçbir zaman ayrımcılık olmamıştır ve olmayacaktır da. Bizler dünya lideri, genel başkanımız , cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi , ‘’Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.’’Önemli olan Bafra ve Bölgemiz için neler yapılabilir.Bizler bunun düşüncesi içerisindeyiz. Bütün Bafra’yı ve şehri kucaklamamız lazımdır. Bu anlayışla tüm Bafra’yı kucaklayacağız. Bu görevin yüksek sorumluluğu ve vebalini biliyorum. "dedi.