İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayı Avukat Yunus gün adaylığını açıklamasının ardından yaptığı ilçe ziyaretleri çerçevesinde Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık ve Atakum'da partililerle bir araya geldi.

Avukat Yunus Gün, Havza ilçe Başkanı Sayim Çalışkan, Vezirköprü ilçe Başkanı Salih Gürbüz, Ladik ilçe Başkanı Cemil Sukas, Kavak İlçe Başkanı Kenan Yıldırım, Asarcık İlçe Başkanı Bayram Oytun ve Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ile bir araya geldi.

İLÇELERDE SORUN DİNLİYOR
Yapılan ziyaretlerde çalışmalarını anlatan ve milletvekili seçilmesi halinde yapacakları konusunda ilçe başkanları ile partilileri bilgilendirenYunus Gün, "Seçim startı ile başladığımız ilçe ziyaretlerimizi yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. İlçelerimizin sorunlarını bir bir dinliyoruz. Allah'ın izni, partimiz ileri gelenlerin takdiri ile görev bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceğiz. Sonuç her ne olursa olsun ilçelerimiz için elimizden geleni yapacağız" dedi.

21'İNCİ YÜZYILA YAKIŞMAYAN TABLO
İlçe ziyaretleri esnasında, vatandaşın sorunlarının en başında yol, su ve işsizliğin geldiğine dikkati çeken Yunus Gün, "21'inci yüzyıl dünyasında Samsunumuzda halen yol ve su sorunu çekilmesi inanılır gibilir. İnsanların sorunlarını dinlemek için değil çözmek için var olacağız. İşte bunun için yola koyulduk" diye konuştu.