Kaldırım işgallerine yönelik olarak son zamanlarda artan şikâyetler üzerine Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım işgali yapan işyerlerine denetimler sıklaştırıldı.
İsmetpaşa Mahallesinde kaldırım işgali yapan bir cafeterya Bugün Belediye ekipleri tarafından yıkıldı


Bafra Belediye Başkanlığı Emir ve Yasakları Uygulama Zabıta Yönetmeliği’nin 5. maddesinin 1. fıkrasının (c) bendine (Yaya yollarını cadde ve sokakları her ne sebeple olursa olsun, izinsiz olarak kazmak, bozmak ve boyamak, reklam amacıyla etiket yapıştırmak, üzerine setler yapmak, direk dikmek, tretuvarlarda, izinsiz olarak ızgaralı bodrum kapağı vb. açmak yasaktır) aykırı olarak; kaldırım üzerinde yapı/set yapmak (saksılık, çiçeklik) suretiyle yolu işgal ettiğinden ve verilen süreye rağmen işgalin devam etmesi nedeniyle ilçedeki bir işyerinde söküm işlemi gerçekleştirildi. 
İlçe genelinde özellikle yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda kaldırım işgali yapan işyerlerine, Encümen Kararı gereği ilgili durumun düzeltilmesi için süre veriliyor.
Verilen süre içerisinde ilgili işgali sonlandırmayan işyerleri, işgal edilen anlar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Yapılan işlemin masrafları ise % 20 fazlası ile işyeri sahibinden tahsil ediliyor.
Denetimlerin kentin tamamını kapsayacak şekilde devam edeceği belirtildi.

Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak'ın annesi  Ayşe Parlak vefat etti Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak'ın annesi Ayşe Parlak vefat etti

Editör: Tahsin Kurumahmut