Şehir estetiğine değer katan çevre düzenlemelerine önem veren Bafra Belediyesi, milli ve manevi değerleri de ön planda tutuyor. Bu doğrultuda yapılan ay yıldız motifli çiçeklendirme çalışması gerek Bafralıların gerekse de Bafra’ya uzaktan gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. 

Uzaktan bakıldığında eşsiz bir tabloyu andıran çiçeklendirme çalışması şehir estetiğine renk katarken aynı güzergâh içerisinde bulunan Türk Bayrağı ile bütünlük oluşturması dikkat uyandırıyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Devlet Hastanesi Kavşağı’na yapılan ay yıldız motifli çiçeklendirme çalışması hakkında şu sözleri kullandı: “İlçeye girişte rengini şehitlerimizin kanından, ilhamını da kan gölüne yansıyan ay ve yıldızdan alan Türk Bayrağı’mız insanlarımızı karşılıyor. İçimizdeki vatan sevgisini diri tutan bu çalışma görenleri gerçekten mest ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından peyzaj çalışmasının ilçemize ayrı bir değer ve güzellik kattığını düşünüyorum. İlçemiz için, hemşehrilerimiz için çalışmaya evimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bafra Belediyesi öte yandan İlçe girişinde yer alan Çetin Ertuğrul Dereci Parkı’nda da ışıklandırma başta olmak üzere çeşitli düzenleme çalışmalarına devam ediyor.