AK Parti’nin uzun bir süredir devam eden aday belirleme çalışmalarında son nokta konuldu.

Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Bafra Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Hamit Kılıç, oldu.

BAŞKAN KILIÇ İLK AÇIKLAMAYI YAPTI

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yeniden aday gösterdiği Bafra  Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kalan günlerde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını, gayret ve samimiyetle çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

HAMİT KILIÇ KİMDİR

 Hamit KILIÇ, 1967 yılında Bafra’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Bafra’da tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.

1990 yılında kurduğu özel bir şirket ile iş hayatına başlayan Hamit KILIÇ, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda üç dönem Meclis Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, iki dönem Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği yaptı. İmam Hatip Okulları Platformu Bafra Temsilciliği, Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Meclis 1. Başkan Vekilliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu.

 Hamit KILIÇ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bafra Belediye Başkanlığı için aday gösterilerek 13 Mayıs 2018 tarihinde Belediye Meclisi’nce Bafra Belediye Başkanlığı'na seçildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti'den aday gösterilerek Bafra halkının teveccühü ile yeniden Belediye Başkanı olarak seçildi.

KILIÇ, Evli ve üç çocuk babasıdır.