Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Bafra'nın Mahalle Muhtarlarıyla buluşmasında Vekil gibi karşılanırken, yoğun ilgi alaka ile gördü.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in Mahalle Muhtarlarıyla Albelya Tatil Köyü Tesislerindenki Kahvaltı programına, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabaçak, iki dönem Bafra Belediye ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Zihni Şahin, MHP Samsun  Eski Milletvekili Ahmet Aydın,
Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,İş insanı Rızvan Aksoy, Bafra Muhtarlar Derneği Erol Aldinç, S.S Altınoğlu Samsun Bafra Minibüs durağı başkanı Ahmet Can, Muharip Gaziler Bafra Temsilciliği Rahmi Şahin, Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Genç, Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'e Mahalle Muhtarları tarafından  ilgi ve  alaka büyüktü.

Kahvaltı sonrası Bafra Belediye ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in öz amcası Zihni Şahin, ise yaptığı konuşmada ise, öncelikle dostlarım arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Bizleri bu kahvaltı programında yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 

Sizlerden istiramım ve ricam 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun'un, Bafra'nın ve Bölgenin Öz evladı çocuğu kardeşiniz yeğeniz olan Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin yeğenime sandıkta desteğinizi esirgemeyin, ona tam destek vermenizi rica ediyorum.Siz değerli Mahalle muhtarlarımla burada olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

Zihni Şahin, milletvekili Adayı olan yeğenim Bahadır Şahin'in vesilesiyle oldu.Öz yeğenim olan Bahadır  Şahin'e de bu çıkmış olduğu virajlı yolda  başarılar diliyorum dedi.   

Zihni Şahin'in konuşmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun eski Milletvekili Ahmet Aydın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Muhtarlar Odası Başkanı Erol Aldinç, Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Genç ve İş İnsanı Rızvan Aksoy, Ortak adayımız olan Bahadır Şahin'in buradan Milletvekili olarak göndermek olacak. Bafra'ya yakışan o olur. Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin Öz Evladı kardeşimiz evladımız yeğenimizi Ankara'da bizleri temsil etme noktasında hiç süphemiz yok. Bizleri tam anlamıyla Ankara'da iyi temsil edecek genç dinamik enerji bir insan, yeni yüz. Yolu açık olsun diliyoruz diyerek temennide bulundular.