Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor, bu sefer ki durakları ise  Kolay, Dedeli, Ortadurak ve Selemelik mahallesi oldu.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in Seçmenleriyle buluşmasında Büyük Birlik Partisi Samsun 3. sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Akkuş, 5 sıra Milletvekili Adayı Resul Saraçoğlu, 8. sıra Milletvekili Adayı Ramazan Örsel, Alperen Ocakları Genel  Başkan Yardımcısı Ali Can Kocaman, Samsun Alperen Teşkilatı Başkanı Yahya Atasoy ve Bafra Teşkilatı yalnız bırakmadı.

Milletvekili Adayı Bahadır Şahin,14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin Öz evladı olan enerjisi sinerjisi genç dinamik adayınız kardeşiniz yeğeniz bu değerli seçimde oylarınızla yalnız bırakmayın. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçimini çok önemsiyor Ülkemiz adıma  önemli, seçim olacak. 

Şahin, Cumhur İttifakı ile birlikte girdiğimiz seçimde Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan %53 oy oranı ile tekrar seçilecek ondan hiç şüphemiz yok, Büyük Birlik Partisi olarak hiç bir partinin yapamadığını bu seçimde yaparak Samsun, Bafra ve Bölgemizin 1. ci sıra Milletvekili Adayım Baraj sorunumuz da kalmadı oyun ziyan olacak kaygısı da yok, o zaman göreviniz öz evladınız, kardeşin ve yeğinize ısmarlama aday değil Yerli adayınız olarak değerli oylarınızla sahip çıkarak Ankara'ya göndereceksiniz. 

Baraj sıkıntısı olmadığını için 60 - 65 bin oy oranı ile Samsun'dan 1 Milletvekili çıkarıyoruz, zaten şu an o oranın üstündeyiz, ama bizim hedefimiz 160 bin ve üzeri oy almak bunu da başaracak güçteyiz başaracağız dedi.

Şahin, Samsun'da iş hayatının olduğu bir kaç firmada görev ve  Genel Müdürlük yaptığını, Zonguldak'tan Trabzon'a Hopa' ya Karadeniz'e uzanın iş ağasının başındayız yaklaşık 500 kişiye ekmek kapısı açtık. Şahin, buraya emek vererek geldiklerini, bu işleri iyi bilenleriz. 

Sorunlarınızı, sıkıntılarınınızı ve problemlerinizi Ankara'da çözebilecek genç atik enerjisi sinerjisi olan bir Milletvekili Adayımyım Sandıkta ÖZ EVLADINIZA YEĞENİZE KARDEŞİNE sahip çıkın diyerek sözlerini tamamladı.

Milletvekili Adayı Şahin, Mahalle ziyaretlerinin ardından, Ay Işığında bir düğüne katılarak Esra ile Berati Arslan Çiftinin mutluluğuna ortak olarak onları bu güzel günlerde yalnız bırakmadı, yeni evli Çiftte bir ömür boyu mutluluklar diledi.