MHP Bafra İlçe Teşkilatı ve milletvekili adayı Vahit Vardar Bengülüler Derneğini ziyaret etti. 


Bafra Bengülüler Dernek Başkan Vekili Ümit Sezgin, MHP heyetini karşılayarak ‘hoşgeldiniz’ dedi. Başkan Vekili Sezgin, Derneğin tarihi hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra sözü konuklara bıraktı.


Ziyarette konuşan MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna “Biz bu devlete sahip çıkarız. Kendi şahsi ve parti beklentilerimizi bir kenara bırakırız. Herhangi bir zarar göreceğimizi düşünmeyiz. Zarar göreceğimizi bilsek de devlete destek veririz.

Milliyetçi Hareket Partililere ve Ülkücülere kızmayın. Devletin başında kim olursa devleti temsil ettiği için ona destek veririz” diye konuştu.


MHP Milletvekili Adayı Vahit Vardar yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sayın genel başkanımızın talimatlarıyla 4 Eylül 2021 yılı itibariyle hane hane, köy, köy, şehir şehir geziyoruz. Mevzu vatan ise gerisi teferruattır diyoruz. Sayın genel başkanımızın talimatları doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımıza aday belli, karar net dedik. Fitneye fesata zaman dahi vermedik. Birileri gibi ülkücü Cumhurbaşkanı adayı çıkartacağız diyerek bir başka adayı göstermedik.”