AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat: 17.00’da Samsun’da gerçekleştireceği mitinge rekor bir katılım beklediklerini ifade ederek, “Samsunlular, rekor bir katılım ile liderini karşılayarak bağrına basacak” diye konuştu. Samsun’da Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir sevginin duyulduğunu söyleyen İl Başkanı Köse, mitingde insanların alana sığmayacağını, yollara taşacağını belirtti.

“REKOR BİR KATILIM BEKLİYORUZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü Samsun’da gerçekleştireceği mitinge tüm Samsunluları davet eden AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, mitinge katılımın rekor düzeyde olmasını beklediklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’a gelişini heyecan içerisinde beklediklerini ifade eden İl Başkanı Köse, “Bir yandan yaklaşan seçimin heyecanı içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan şehrimizde dünya liderimizi ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Şehrimizin 17 ilçesinden Cumhuriyet Meydanına büyük bir akın olacağı ve Samsunluların Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basacağı çok açık. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin, şölen havasında geçecek olan bu mitingimize davet ediyoruz. Samsun tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

SAMSUN’UN ERDOĞAN SEVGİSİ BİR BAŞKA

Samsun’da Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir sevgi olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, bu sevginin yansımasını meydanda herkesin net bir şekilde göreceğini ifade ederek, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletimizin gönlündeki yeri tartışılmaz derecede büyük. Türkiye’yi güçlü bir dünya ülkesi haline getirmek için 21 yıldır büyük bir mücadele veren Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan bu sevgi ve teveccüh karşısında bizler de, bu davanın birer neferi olarak büyük bir gurur yaşıyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında Samsun’un 17 ilçesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız, her yerde bu sevginin yansımaları ve teveccüh ile karşılanıyorlar. Milletimiz artık çok iyi biliyor ki, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar. Bu büyük sevginin en güzel yansımasını da 4 Mayıs mitingimizde hep birlikte göreceğiz. Samsun, her zaman olduğu gibi yine meydana sığmayacak, yollara taşacak ve Türkiye bu büyük buluşmayı uzun süre konuşacak” dedi.