Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, yoğun gündem ve çalışma trafiği içerisinde de ilçede vefa odaklı ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve MHP İlçe Başkanı Emin Usta ile birlikte “Vefa Ziyaretleri” kapsamında önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Eski Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Aksoy, AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Kadir Türköz, önceki dönemlerde Belediye Meclis Üyeliği ve Bafraspor Başkanlığı yapmış olan İbrahim Hacıibrahimoğlu, AK Parti Eski Yönetim Kurulu Üyesi Demir Ali Bilgen’i ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Heyet, rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören AK Parti önceki dönem Yönetim Kurulu Üyelerinden Bayram Bıçakçı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Samimi hizmet anlayışının özünde hak rızası olduğunu hatırlatan Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Makamlar, mevkiler değişse bile bizim için esas olan gönüllerin birlikteliğidir. Bir bayrak yarışı görev sürelerinde kutsal hizmet bayrağını başarı ile taşıyan değerli büyüklerimiz, arkadaşlarımız, kardeşlerimizi AK Parti Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve MHP İlçe Başkanımız Emin Usta ile ziyaret ederek hasbihal ettik. Benzer ziyaretlerimiz devam edecek. Hz. Mevlana’nın “Her yerde olmak gibi bir duan varsa gönüllere gir. Çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşır” sözlerinde olduğu gibi bizler de sevdiklerimizi gönlümüzde taşıyoruz. Cumhur İttifakı unsurları olarak hepimizin çabasının özünde hak rızası, mayasında aşk, hamurunda ise vefa var. Rabbim muhabbetimizi baki, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.