İYİ Parti Bafra Belediye Başkanı Hamdi Yıldız, Bengü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği ziyarette gençlere vurgu yaparak "Sizlerin önünü açacağız, sizler için Kent ve Gençlik Konseyi kuracağız" dedi.

Hamdi Yıldız Bengü Kültür Merkezi’nde sevenleri tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Sık sık sözü kesilen İYİ Partinin Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız gençleri önemsediklerini dikkati çekerek gençlere yönelik projesi hakkında detaylar verdi. 

GENÇLERİN TOPLUMSAL SORUMLULUKLARINI ARTTIRACAĞIZ

Günümüzde kentler, hızla değişen yapılarıyla gençler için önemli bir yaşam alanı oluşturuyor. Kentlerdeki genç nüfusun, kentin yönetimine, planlamasına ve sosyal yaşamına katılımı, kentin geleceği için kritik bir rol oynuyor. Bu bağlamda, kent ve gençlik konseyleri, gençlerin katılımını teşvik ederek toplumsal sorumluluklarını artırmayı amaçlıyoruz.

Kent ve gençlik konseyleri, gençlerin kentlerine aktif bir şekilde katılımını sağlamak ve gençlerin sesini kent yönetimine taşımak için platformlar kuracaklarını söyleyen Hamdi Yıldız, bu konseyler, gençlerin ihtiyaçlarını, beklentilerini ve önerilerini kentin karar alma süreçlerine entegre etmeyi hedeflerler. Aynı zamanda gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artırmak, toplumsal projelerde yer almalarını teşvik etmek ve kentlerini daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacaklar.

GENÇLERİN PROJELER GELİŞTİRMELERİNE DESTEK SAĞLAYACAĞIZ

Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

Kent ve gençlik konseylerinin faaliyet alanları oldukça geniştir. Bu konseyler, gençlerin kültürel etkinliklere katılımını artırmak, gençler arasında dayanışmayı ve kardeşlik duygularını geliştirmek, gençlerin eğitim ve istihdam olanaklarına erişimini kolaylaştırmak gibi çeşitli konularda faaliyet gösterecek. Ayrıca çevre koruma, sürdürülebilirlik, sosyal adalet gibi konularda bilinçlendirme çalışmaları yapacak ve gençlerin bu alanlarda projeler geliştirmelerine destek sağlayacağız.


Kent ve gençlik konseyleri, gençlerin kentin geleceğinde etkin bir rol oynamalarını sağlayarak toplumsal yaşamın gelişimine önemli katkılar sunacağız. Gençlerin katılımını teşvik eden, onların sesini duyurmasını sağlayan ve toplumsal sorumluluk bilincini artıran kent ve gençlik konseyimiz, kentlerin daha yaşanabilir ve adil bir yer haline gelmesine yardımcı olurken. Bafra'da Kent ve gençlik konseylerinin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, gençlerin geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlayacak bu projeye büyük önem veriyoruz’ dedi.