Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na 2.4 milyon oyluk bir fark attı. 
Cumhur İttifakı'nın yarışı hem Meclis'te hem de Cumhurbaşkanlığı'nda açık ara farkla önde tamamlaması, CHP'nin yandaş Başkanlarının ayarlarıyla oynamaya devam ediyor. 
BAŞKAN ERDOĞAN'A VE SEÇMENE HAKARET!
CHP yanlısı Bafra GİAD Başkanı Muharrem Uyar,sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda;  Sandıktan çıkan sonuçtan gayet memnunum, zira 20 yıldır yaratılan enkazın başkalarının elinde kalmasına gönlüm razı değildi •sadece korkuyorum, bilinçsizce ülkenin her köşesine dağılmış, belediye tarafından kulaklarına küpe takılmadan gezen insan topluluklarından korkuyorum.dedi.

CUMHUR İTTİFAKI İLÇE BAŞKANLARINDAN TEPKİ ASLA KAZANAMAYACAKSINIZ….

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna,Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan,Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Turan Bayraktar;

Değerli Bafralılar,

14 Mayıs ve 28 Mayısda yapılmış olan genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milletimizin Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oluğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yapılan bu seçimler,katılım oranı olarak en yüksek seçimlerdir.Halkımız demokratik hakkını kullanmış milletvekillerini ve cumhurbaşkanını seçmiştir.

Seçim sonuçları itibariyle;seçimlerde seçilen Cumhurbaşkanına,seçilen milletvekillerine ve seçmene herkesin saygı duyması gerekir.

Milletimizi;ayrıştırıcı,farklılaştırıcı, aşağılayacı ,seçmenleri birbirine düşürücü açıklama yapmak suçtur.Kimsenin buna yeltenmemesi gerekir.

Bunlar ülkemize fayda değil zarar getirir.

Biz herzaman Cumhurbaşkanımız  Genel Başkanımız Liderliğinde; Tek Millet,Tek Bayrak,Tek Vatan,Tek Devlet diyoruz…

Birlik ve beraberlik vurgusu yapıyoruz.Ayrıştırıcı değil birleştirici olunması gerektiğini belirtiyoruz…

Bu seçimin Bafra’mıza Samsunumuza Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum..

Milletimizin hür iradesiyle vermiş oluğu oylar neticesinde Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tekrar seçilmiştir.Herkesin bu seçim sonuçlarına saygı duyması gerekirken Genç İş Adamları Derneğinin(GİAD) şube Başkanı Muharrem Uyar, atmış oluğu Twitte Cumhur ittifakı seçmenine köpek benzetmesi yapmıştır.Yaptığının yanlış olduğunu kabul etmemiş Bununla ile ilgili olarak milletimizden özür dilememiştir.GİAD Başkanı Muharrem Uyar’ı kınıyoruz.

Bunun ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız Tüm halkımıza duyurulur.