Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız:

2 Mart Cumartesi saat 18.00 de BKM' de buluşalım 

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız projelerini anlatacağı ve meclis üyelerini tanıtacağı bir toplantı düzenliyor. Toplantı 2 Mart Cumartesi akşamı saat 18.00 de Bafra belediyesi kültür merkezinde yapılacak. 

Toplantıda Hamdi Yıldız'in sinevizyon eşliğinde Bafra için projelerini ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yapacaklarını açıklayacağı belirtildi.

İyi Parti Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretleri sonrasında şunları söyledi:

Cep telefonu faturalarına zam geliyor! Cep telefonu faturalarına zam geliyor!

Belediyenin değişmesiyle hem Bafra'nın hemde siyasetin değişimini başlatacağız. Baframız hak ettiği gelişimini sağlayacağımız gibi insanlarımızın da daha mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşamalarını temin edeceğiz. Ayrıca Bafra siyaseti de değişecektir. Ofis, yazıhane ve güç siyaseti bitecek. Hak, adalet ve halk siyaseti gelecektir. Liyakat, dürüstlük ve hizmet anlayışı Bafra siyasetine hakim olacaktır. Hangi partide olursa olsun, siyaset içinde ve dışında, kadın ya da erkek olsun, herkesi bu temiz siyasetin yanında ve içinde olmaya davet ediyorum. Bunu gerçekleştirmek içinde tüm hemşerilerimizden destek rica ediyorum. 

İyi Parti Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarını şöyle tamamladı, Bafra halkının tamamını temsil edeceğim. AK parti, İYİ Parti, MHP , CHP, BBP, Yeniden Refah Partisi,  Zafer partisi, deva, memleket gelecek, DSP, Bağımsız Türkiye partisi,  kısacası ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Cumhuriyete, bayrağımıza milli ve manevi değerlerimize sahip ve saygılı her partimizin ve parti mensubu olmayan herkesin belediye başkanı olacağım. Yakam da parti rozeti değil Türk Bayrağı rozetini taşıyacağım. Dedi