Büyük Birlik Partisi Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin seçim çalışmalarını sürdürürken,  Çetinkaya, Kuşcular, Emenli ve Sahilkent seçmenleriyle  bir araya geldi.

Şahin, sizin telefonlarınıza samimilikte cevap verecek, problemlerinizi, sorunlarınızı,  sıkıntılarınınızı ve işlerinizi kökünden çözebilecek genç, atik, enerjisi ve sinerjisi olan vekil adaylarını seçin. 

Büyük Birlik Partisi bu seçimde karşınıza Samsun'un, Bafra'nın ve Bölgenin Öz evladı olan enerjisi, sinerjisi, genç dinamik olan Bahadır Şahin, olarak karşınıza Milletvekili Adayı olarak çıktım. 

Şahin, sizlere söz veriyorum ister seçilim, ister seçilmeyeyim, ne sorunuz, ne  sıkıntınız ve ne probleniz varsa öz evladınız, kardeşiniz, yeğeniz olarak  telefonum 7/24 saat açık olacak, ama sizlere laikiyie cevap verecek şekilde açık olacak o konuda muses olun.  

Şahin, Büyük Birlik Partisi olarak tarihinde, 30 yıl sonra Baraj sorunu yaşamadan seçime giriyoruz. Şahin, Türkiye, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız Hazırız dedik. 

Sizlerde bizleri bu yolda yalnız bırakmayarak değerli oylarınızla birlikte Bafra'nın Öz Evladı olan Samsun'da 1. ci sıradan Milletvekili Adayı olan Bahadır Şahin'e çıkacağınıza gönülden inanıyorum. Şahin, dediğim gibi bu çıktığımız yokuşlu yolda Öz evladınıza, kardeşinize ve yeğenize sahip çıkacaksınız.

Şahin, Şahin Ailesi olarak, 40 yıldır İyi günde, kötü günde halkımızın yanında olduk. 40 yıldır Şahin Ailesi olarak siyasetin içindeyiz. 

Şahin, çok değerli Amcam Zihni Şahin, 2 dönem Bafra Belediye Başkanlığı ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış birisi. Şahin, onun yeğeni olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman ilkeli dürüst ve iş bitirici olmuştur, vatandaşın ve muhtarların işini her zaman çözüme kavuşturmuştur.

Bizde ondan öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda inşallah Ankara 'ya vekil olarak gittiğimiz de nasıl iş çözülür, nasıl problemler, sıkıntılar ve sorunlar çözülür göreceksiniz. Bu konuları iyi bilen birileriyiz. 

Şahin, Samsun'nun, Bafra'nın, Bölgemizin, Çetinkaya, Kuşcular, Emenli ve Sahilkent mahallesinin, sorunlarını iyi biliyoruz, çözülmeyecek sorunlar değil, yeter ki Ankara'da ses getirecek işler yapacaksın, Milletvekili olunca o koltukta vakit geçirmeyeceksin oturmayacaksın.  

Enerjik, sinerjik olacaksın, çünkü sen vatandaşın milletin vekilisin. 

Şahin, oy potansiyelimiz gün gidikçe artıyor,  100 bin üzerinde olan oy potansiyelimizi 150 ile 170 bin bandına çekmek onu da başaracağız, sahalarda gördüğümüz ilgi alaka bizleri mutlu ederken, güçlü de  kılıyor dedi. 

Şahin, Çetinkaya, Kuşcular, Emenli ve Sahilkent seçmenlerinden son olarak 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde tam destek isterken Milletvekili seçimde mutlaka oy pusulasındaki gül ve hilalın altındaki yere "EVET " mühürünü basmanızı desteğinizi gönülden bekliyorum dedi