Samsun'da, Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için saha çalışmalarını ara vermeden sürdüren İYİ Parti teşkilatı, Bafra İlçesi'nde organize edilen ziyaretlerle adeta rakiplerine gözdağı verdi. Bu kapsamda etkinliklere katılan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile Milletvekili Adayı Yunus Gün, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 

MERAL AKŞENER TİŞÖRTLERİ
Öncelikle ilçeye bağlı Elifli Sanayi Bölgesi'nde bulunan tekstil firmalarını ziyaret eden Erhan Usta ve Yunus Gün, burada tekstil işçileri ve firma sahipleri ile bir araya geldi. Firma sahipleri ve çalışanları, yakın ilgi gösterdikleri Erhan Usta ile Yunus Gün'e Meral Akşener baskılı tişörtler hediye edildi.

Program devamında Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İYİ Partili gruba iş insanları tarafından ilçenin sosyal ve ekonomik durumu hakkında geniş kapsamlı bilgiler verildi. 
OTELDE KALANA DEĞİL
ÖZ EVLADINIZA OY VERİN
Ardından sırasıyla Dededağı ve Doğanca mahallelerine geçen Erhan Usta  ve Yunus Gün, her 2 mahallede de yoğun sevgi gösterisi ve coşkuyla karşılandı.  Meşale ve tezahürat arasında bir konuşma gerçekleştiren Erhan Usta, kısaca şunları söyledi:

"Öncelikle bu coşkulu karşılama için Dededağı halkına çok teşekkür ediyorum. Bizleri duygulandırdınız. Mecliste Dededağı ismini kullanan ilk ve tek milletvekiliyim. Sizin sorunlarınızı meclis kürsüsünden ifade ederek çözüme kavuşturmak adına uğraşlar veriyoruz. İnşallah sizler bizlere iktidar olma fırsatını verirseniz, bu sorunların çözümü daha kolay olacak. Meclis kürsüsünden 3 bin 900 defa Samsun ifadesini kullanan tek vekilim. Samsun sürekli dilimizde. Bir tane sorunumuz yok. Sorunların çözümü içinde buradan güçlü gitmemiz gerekiyor. Bakınız Yunus Gün buranın evladı, doğal olarak Samsun’a yeni gelen ev bile tutamayıp otellerde kalan vekil adaylarına değil Bafra’nın evladına oyunuzu kullanın."

'SAMSUN'U TEMSİL SAMSUNLU OLANA DÜŞER'
Milletvekili Adayı Av. Yunus Gün ise, “Bizler bu bölgenin çocuklarıyız" dedikten sonra şöyle devam etti:

"Düğünde, cenazede birlikteyiz. Ismarlama aday değiliz. Samsunluyuz, Bafralıyız, Havzalıyız. Vekilimiz Erhan Usta’nın ifade ettiği gibi bu toprakların evladıyız. Sorunları biliyoruz. Muhalefet değil iktidara talibiz. Ve Samsun’u temsil etmek Samsunlu olana düşer. Sizlerden ricamızdır, bizi Meclise güçlü gönderinki Dededağı’n Doğanca’nın veya diğer tüm köylerimizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturalım. 20 yıldır vaat edip hala köylerde içme suyu, yol gibi bu yüzyılda olmaması gerek sorunları ayyuka çıkaranları desteklemeyin. Yolumuz uzun yolumuz çetin. Halkımızın da desteğiyle inşallah 15 Mayıs sabahı daha huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız. Yolsuzluğun, adam kayırmanın olmadığı liyakatın ve dürüst siyasetin olacağı günler yakında."

Program, ilçe merkezinde yapılan esnaf ziyaretinin ardından son buldu. Ziyaretlere İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.