MSP (Merkez Sağ Partisi) hızla teşkilatlanmaya başladı ve Samsun İl Başkanlığına İlkay Kocabay atandı. Kocabay, MSP'nin Türk siyasetine renk katarak yeni bir soluk getireceğini belirtti.

MSP tüm Türkiye'de il başkanlarını atadı ve Samsun'da ise İlkay Kocabay ataması gerçekleştirildi. il yönetimi ve ilçe yönetimlerini en kısa sürede belirleyerek çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Genel Başkan Tansu Çiller'in tecrübeli bir siyasetçi olduğunu vurgulayan Kocabay, MSP'nin aktif bir şekilde siyaset arenasında yer alacağını ve ülkeye en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi. Kocabay, teşkilatlanmayı tamamladıktan sonra önlerinde yerel seçimlerin olduğunu ve güçlü bir şekilde hazır olacaklarını ifade etti.

‘SİYASETE RENK KATACAĞIZ’

Merkez Sağ Partisi (MSP) tüm ülkede teşkilatlanmaya başladı. Tüm şehirlerde il başkanları ataması gerçekleştirildi. Samsun’da ise il başkanlığına İlkay Kocabay atandı. Zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını söyleyen MSP Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay, “En kısa süre içinde il yönetimimizi belirleyerek, ilçe yönetimlerimizi şekillendireceğiz. Türk siyasetine partimiz renk katarak yeni bir soluk getirecek” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ TECRÜBELİ

MSP Genel Başkanı ve eski Başbakan Tansu Çiller’in siyasette tecrübeli bir lider olduğunun altını çizen Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay, “Partimiz artık faal bir şekilde siyaset arenasında yerini alacak. Hem ülkemiz hem de Samsunumuz için hayırlı olsun. Genel Başkanımız Sayın Tansu Çiller’in önderliğinde ülkemize ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Teşkilatlanmamızı tamamladıktan sonra önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazır olacağız” dedi.