Şahin, Türkiye için Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız ve Hazırız dedik, sizlere kendimizi Büyük Birlik Partisini anlatmaya devam ediyoruz.

Yaklaşık 20 gündür sahalarda olduğunu belirten Şahin, Mahalle Mahalle, Köy, Köy, Cadde cadde, sokak sokak Esnaf esnaf ziyaret ederek sıkılmadık öpülmedik kuçaklamadığımız bir fert kalana kadar seçmenlerimle seçim gününe az bir zaman kala buluşuyoruz.

Ankara'da işler nasıl işler, yol ve yordanamı biliyoruz dersimize iyi çalıştık o yüzden karşısınızdayım diyen Milletvekili Adayı Şahin, bu büyük fırsatı iyi değerlendirelim baraj sıkıntısı sorunu yok bu seçimde kardeşinize çocuğunuza sahip çıkın ki Ankara'da sesimizi gür çıkaralım.

Görüyoruz ki hiç bir parti Bafra'nın Öz evladını 1. ci sıradan Milletvekili Adayı yapmamış, ama Büyük Birlik Partisi olarak sizlerin karşısına Samsun 1.ci Sıradan Milletvekili Adayı olarak karşınıza çıktık.

Enerjisi,sinerjisi, olan Genç Dinamik MilletVekili Adayı Bahadır Şahin olarak karşınızdayım.

Değerli oylarınızla birlikte güçlü desteğinizle birlikte Bafra'nın Öz evladını sahip çıkacağınıza gönülden inanıyorum, Birlik olalım bir olalım bu seçim de bu işi bitirelim.

MilletVekili Adayı Bahadır Şahin son olarak Bafra'dan Büyük Birlik Partisi olarak rekor bir oy alacağız diyerek konuşmasını sonlandırdı.