AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Uğur Etli, seçim çalışmalarını teşkilat mensupları ile birlikte Atakum ilçesinde sürdürdü. İlçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Adayı Uğur Etli, AK Parti'nin gençler için yaptığı ve yeni dönemde yapacağı çalışmaları anlattı.

AK PARTİ GÜCÜNÜ GENÇLERDEN ALIYOR

14 Mayıs seçimlerinin özellikle gençler için çok önemli olduğunu belirterek, ''AK Parti olarak gençlerimizin iyi yetişmeleri, farkındalığı yüksek birer vatandaş olmaları, kültür, sanat ve spor ile ruhen ve bedenen güçlenmelerinin önemini her zeminde vurguladık. Bu konuda 21 yılda çok önemli adımlar attık. Gelecek odaklı politikalar üreten, değişimden ve dönüşümden yana olan AK Parti, gücünü ve dinamizmini gençlerden alan bir partidir. Gençlerimize güveniyor, gençliğimizi bugünün farklılık oluşturanı, yarınların teminatı olarak görüyoruz. Bunu sadece hükümet politikalarımızda değil, partimizin gençleşme yaklaşımına, gençlere siyasette imkân tanıma anlayışımızla da gösteriyoruz. Genç istihdamı ve genç girişimciliği temel önceliklerimiz arasında olmaya devam edecektir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, eğitimden spora her alanda, Teknofest ruhu ile en üst düzeyde yetiştirmek için gereken altyapıyı önemli ölçüde tamamladık. Gençlerimiz ile Türkiye Yüzyılı’nı gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz. “Türkiye Yüzyılı”, Gençlerin Yüzyılı olacaktır'' dedi.
GENÇLERİN GELİŞİMİNİN ÖNÜ AÇILACAK

''Gençlerimizin her alanda aktif rol almalarını sağlayacak mekanizmaları kullanmaya devam edeceğiz'' diyen Uğur Etli, ''Karar alma süreçlerinden sosyal politikalara, eğitimden istihdama kadar ekonomik ve sosyal hayatın her kademesinde gençliğin dinamizmini ülkemizin gelişme yolunda kullanacak, gençlerimizin toplum için sorumlu birer fert olmalarını teminen en iyi şekilde yetiştirilmelerini sağlayacağız. Bu kapsamda gençlerimize demokratik ve bilimsel eğitim zemini sağlamayı sürdürecek, fikri ve vicdanı hür gençler olarak özgürlüklerini ve kendilerini ifade imkânlarını geliştirmeye devam edeceğiz.

Çalışan, üreten, merak eden, bağımsız düşünen, dünyaya adalet ve vicdan penceresinden bakan gençlerimizin küresel seviyede de güçlü konuma gelmesi için hizmetlerimizi geliştireceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda gençler, yurt içinde olduğu gibi sınırların ötesinde de süreçlere daha fazla ve etkili bir şekilde dâhil olacaktır'' dedi.