14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçimin de Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Elifli mahallesi Eski Tekel Tütün depoları Elifli  Organize Sanayisinde ki seçmen ve iş verenlerle bir araya gelirken, onların desteğinin yanı sıra sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini Ankara'ya taşıyacağını söyledi.

Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, bu gün ki seçim ziyaret durağı Elifli Mahallesi Eski Tekel Tütün Depoları Elifli Organizede bulunan Bafra Canay Tekstil Aydın Başhan, Redlady Miraç Tekstil Esra Güner, Sabri Arabacı ve  Gurbet Kilitçi iş veren ve çalışanları ziyaret etti. 

Vekil adayı Bahadır Şahin, Elifli Mahallesi Eski Tekel Tütün depoplarındaki Gurbet Kilitçi, Bafra Canay Tekstil  Aydın Başhan ve Redlady Miraç Tekstil Esra Güner, Sabri Arabacı ve çalışanlarla bir araya gelerek onların sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini not tutarak onları dinlerken, seçimde onlarda sandıkta  tam destek istedi.

Şahin, duyumlarımıza göre buradaki iş verenlerimizin sıkıntıları, sorunları ve problemleri varmış. Çözülmeyecek, sorunlar çözülür, yeter ki Ankara'da güçlü ol. Çözülmeyecek işler Ankara'da işi takip ettiğin zaman çözülür.

Şahin, eğer bir yatırımcı, işveren İle ve ilçeye geliyorsa, orada iş imakanı sağlıyorsa, senin görevinin ona zorluk güçlük çıkarmak değil, aksine yardımcı olup, tıkanan yollarını, sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini çözmek olacak. Bu her yerde böyle olmalı.

İle ve ilçe ekonomisine Can veren yatırımcıyı ve iş verene her konuda yardımcı olacaksın, Büyük Birlik Partisi olarak sizlerin bu çözülmeyecek sorunlarınızı, sıkıntılarınızı ve problemlerinizi Ankara'ya taşıyıp yerinde çözüme kavuşturmak olacaktır. 

Yetkiyi alayım, almayayım, biz Büyük Birlik Partisi olarak milletimizin vatandaşımızın yatırımcının ve iş verenin her zaman yanında olmalıyız.  

Ankara'da sesimizin güçlü çıkma adına sizlerden bu seçimde tam destek istiyorum bekliyorum diyen vekil adayı Şahin, her sorununuzu, sıkıntınızı ve probleminizi Cumhurbaşkanlığına da ulaştıracağım, çözüme kavuşana kadar yakın takipçisi olacağım dedi 

Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, ziyaret sonunda Dikiş Makinesinin Başına geçerek bu konuda hünerini becerisini gösterirken, Ankara'yada böyle becerikli milletvekillerini gönderin ki sonra başınız ve dişiniz ağırmasın, bizim bu konuda tercübemiz, becerikliğimiz enerjimiz var dedi.