Bafra'da programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  engelli vatandaşların el emeği ve göz nuru emeklerinin yer aldığı kermese katıldı, iş insanları, ilçenin sevilen simalarına ziyaretler gerçekleştirdi. İlçe binasında teşkilat üyeleriyle toplantı gerçekleştiren Yılmaz,  Samsun'un güçlü bir şekilde AK davanın yanında olduğunu vurguladı.
Seçimlere az bir zaman kaldığını belirten Yılmaz, "Sandıklar artık halkımızın kararını bekliyor. Aslında Türkiye yola devam kararını 14 Mayıs'ta verecektir. 21 yıllık kazanımların korunması, gelecek nesillere taşınması için önemli bir dönüm noktası geldi. Rabbim bu süreci hepimiz için hayırlı eylesin. Halkımızın kararı en doğru karardır." diye konuştu.
Türkiye'nin 21 yılda başarıdan başarıya, zaferden zafere koştuğunun altını çizen Yılmaz, "Bunu birlikte başardık, yine başaracağız. Yapılan hizmet ve eser siyasetini vatandaşlarımız çok iyi görüyor. Boş laflarla, vaatlerle bizim hiç bir zaman işimiz olmadı.Önümüzdeki 5 yılda daha çok çalışacağız, ülkemize daha çok kazanımlar sağlayacağız. Bunu bu zamana kadar başardık, yine başaracak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolardır" şeklinde konuştu.