Samsun Milletvekili aday kriterini belirledi!

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim nedeniyle Samsun milletvekili aday kriterilerini Genel Başkan Fatih Erbakan'a ilettiklerini açıklamıştı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile biraraya gelen İl Başkanı Şahin, bu görüşmede 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçim öncesi milletvekili aday kriterleri ile ilgili istişare yaptıklarını söyledi. 

Genel Başkan Erbakan ile yaptıkları görüşmede, Yapılacak seçim nedeniyle Samsun milletvekili aday adayı ve adaylarının belirlenmesinde Samsunlu olmaları ve Samsun'u benimseyen, Samsun için hizmet edecek, Samsun halkında karşılığı olan isimlerin belirlenmesi ile ilgili görüş ve taleplerimizi ilettik.

BAFRA İLÇE BAŞKANI ADAY OLACAK MI?

4 yıldır Yeniden Refah Partisi Kurucu Bafra İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Bilal Arslan, bu yıl yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için önümüzdeki günlerde görevinden istifa edeceği partililer tarafından konuşuluyor.

Yeniden Refah Partisi’nin üyeleri ve yönetiminden destek alan  Kurucu ilçe Başkanı Bilal Arslan’ın basın açıklaması yaparak Milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyor.