14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin Öz Evladı olan Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor, Dededağı, Bakırpınar( Kıran) ve Doğanca Mahallesi'ndeki seçmenleriyle buluşurken miting havasında geçen ziyaretlerde adeta gövde gösterisi yaptı. 

Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar'ın söz aldığı konuşmada, Bilindiği gibi Bafra Ovası tarımın nokta yeri. Tarım da  Ülkemizin  ikinci Çukurovasıdır. 

Adeta Ülkemizin ve Bölgemizin yaş sebze ürünlerinde Ambar görevini yapıyor. 

Bu yüzden şu an Üreticinin ne sıkıntılar içinde olduklarını iyi biliyor, mahalle muhtarlarımızın da A - B partisi önemli değil, telefonlarına ulaşamadıkları vekillerin miladı dolmuştur. Artık onlara bu seçimde kırmızı kart gösterme zamanı. 

Büyük Birlik Partisi olarak üreticimizin ve mahalle muhtarlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini iyi bilen, yerinde zamanında çözebilecek Bafra'nın sizlerin öz evladı çocuğu kardeşiniz olan Bahadır Şahin'i Samsun 1. ci sıradan Milletvekili Adayı olarak karşınıza çıkardık. Enerjisi, sinerjisi, genç dinamaği bu sorunlarınıza çözüm bulaşacak yerinde zamanında çözecek bir aday. 
Bayraktar, Büyük Birlik Partisi olarak Milletvekili Adayımız Bahadır Şahin ile birlikte 30 yıllık tercübemizi vermek sunmak istiyoruz. Bafra'ya Bölgemize değer veren bir partiyiz.

Bize bu seçimde yetki verin, biz sizlere pırlanta gibi genç karekterli dinamik bir Milletvekili verelim. Bu seçimde sizlerden Milletvekili için tam destek bekliyoruz dedi.


Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar'ın konuşmasından sonra hitap eden,  Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin ise, Cumhur İttifakı ile birlikte girdiğimiz bu önemli seçimde Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Ülkemizin vekası için oyunuz verin, bizde Cumhur İttifakı olduğum için ona vereceğiz, lakin Milletvekili ise sizin değerli oylarınıza talibim. 

Bu seçimde Büyük Birlik Partisini es geçmeyen %7 Baraj sorunumuz sıkıntımız da, oyumuz boşa gidecek kaygınızda yok, o zaman bu seçimde Bafra'nın öz evladı çocuğu olan Bahadır Şahin'e yetkiyi verin, Ankara'da sesin olsun.

Ankara'da güçlü sesin olmasını istiyorsanız, işlerinizin, problemlerinizin ve  sorunlarınızın çözülmesi konusunda etkili olmasını istiyorsanız Bahadır Şahin kardeşinize sandıkta görevinizi yapın, gerisini bana bırakın. 

Şahin, Samsun'muzun, Bafra'mızın ve Bölgemizin sorunlarını iyi biliyoruz, çözülmeyecek halledilmeyecek ne sorun, ne sıkıntı nede probleminiz kalacak, Ankara'ya gideyim gitmeyeyim telefonum 7/24 saat açık olacak. 

Eğer Ankara'ya koltuğu doldurmaya değil, oturmaya değil, Milletin vekilisen onların sıkıntısını, sorunu ve problemini çözmek adına Milletin güçlü Sesi olmaya gideceğim dedi. 


Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, Bafra Teşkilatı,Büyük Birlik Partisi  Samsun  Milletvekili Adayları Sadettin Sönmez, Resul Saraçoğlu Ramazan  Örsel,Alperen Ocakları Vakfı  Genel Başkan yardımcısı Ali Can Kocaman ve Alperen Ocakları Vakfı  Samsun il  Teşkilatı  Başkanı Yahya  Atasoy Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'i yalnız bırakmazken, yoğun kalabalık katılımla Dededağı, Bakırpınar( Kıran) ve Doğanca'da  gövde gösterisi yaptı.