BirLEŞmiş Milletler

Daimi VAMPİR Üyeler             : Fransa, Çin, Rusya,  İngiltere, ABD

Kuruluş tarihi                 : 24 Ekim 1945

Kuruluş gayesi  : Dünya barışını, güvenliğini korumak ve uluslar arasında ekonomik,                                 toplumsal ve kültürel bir iş birliği oluşturmak için kurulan uluslararası bir                           örgüttür. Birleşmiş Milletler kendini "adalet ve güvenliği, ekonomik                               kalkınma ve sosyal eşitliği uluslararasında tüm ülkelere sağlamayı                             amaç edinmiş küresel bir kuruluş" olarak tanımlamaktadır.

Türkiye kurucu 51 üyeden biridir. Şu anda üye devlet sayısı 193 tür. 193 üyenin 188 tanesi dekordur ve vampir üyelerin kan merkezi niteliğindedir. Beş üye daimidir, kararları kesindir. Daimi vampir üyelerden herhangi birinin onaylamadığı bir tasarı karar olarak kabul edilmez.

Birleşmiş milletler, II. Dünya Harbi sonrası galip devletlerin dünyayı kontrol etmek amacıyla kurdukları bir güçtür. Başlangıcı 1942 yılıdır ve savaşta ortak hareket etmek üzere birleşmiş milletler gücü olarak birliktelik sağlanmıştır. Kararlarında esas olan adalet değil menfaattir. Galip devlet olma avantajını sonuna kadar kullanmaktadırlar. Bu bağlamda İsrail devleti de 1947 de Müslüman coğrafyanın göbeğinde kurulmuş ve kanla beslenerek büyütülmüştür.

-----------------------------------------------------------0------------------------------------------------------

Basının bugünkü mecmualarında Terörist İsrail'in Gazze'den çekileceği haberleri yer alıyor. Her zamanki gibi bu haberlere ihtiyatla yaklaşıyor ve %90 ateşkese de uymayacağını biliyoruz.  Velev ki İsrail Gazze'den çekilsin. Sonuç onların istediği gibi olmamalıdır.

Kan içen vampir İsrail hakettiği cezayı çekmelidir. Bu vampire destek sağlayan diğer vampirler ( BM daimi vampirleri) de cezalandırılmalıdır.  BM nin beş daimi üyesi vampirdir . Bu kızgınlıkla söylenmiş bir söz değil, gerçektir . Şöyle ki; Amerika son katliamlarını Irak'ta yaptı . Bir milyondan fazla insan öldürdü ve çoğunluğu sivil.  İngiltere tüm katliamlarda ABD nin baş yardımcısı ve silah arkadaşıdır. İkinci cihan harbinden sonraki tüm katliamları ortaktır. Fransa Afrika'daki masum ve mazlumları katletmeye devam ediyor. Halen iş başındalar. Rusya Kırımda, Çeçenistan'da ve şimdi Ukrayna'da kan emmeye devam ediyor. Çin , Doğu Türkistan'da , Uygur bölgesi ve çevresinde zulüm ve katliamlarına devam ediyor.  Gördüğünüz gibi BM VAMPİR ÇETESİ daima iş başında. Bir an olsun zulüm ve katliamı bırakmıyorlar. Film ve sahneler hep aynı.

Filmin adı :BM vampir çetesi

Filmin Süresi : Süresiz , canları istediği ya da insanlık müsaade ettiği yere kadar

Başrol : Belli işte.

Figüranlar: Çete dışındaki tüm ülkeler

 

İsrail'in yaptıkları yanına kar kalmamalı, bu işin peşi bırakılmamalıdır. Terörist devlet İsrail ve teröre destek veren ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Rusya, Çin gibi devletler de uluslararası hukuk önünde (varsa tabi) yargılanmalıdır. BM nin beş daimi üyesi görüyorsunuz katliama destek veriyor ya da ses çıkarmıyor. Siz bakmayın Çin'in yarım ağız İsrail teröristini kınamasına.  Onlar da katlettikleri Uygur Türklerinin dünya kamuoyu gündemine girmemesi  için yapıyor bu kınamayı. Türkiye den ve dünyanın vicdanlı insanlarından  tepki gelmesin diye.  Bu arada içimizden bazıları Filistin katliamının durması için BM yi adres gösteriyor ya, gülemiyorum  bile. Adamın katili aynı zamanda hakimi olur mu?

Çoluk çocuk, genç yaşlı, alil mecnun demeden insanları ve de insanlığı katleden bu caniler Gazze'den çekilse bile peşleri bırakılmamalı ve cehennemin dibine kadar kovalanmalıdır. Bu konu hakkında hükümet ve özellikle de Ahmet beye çok iş düşüyor. Bunların peşini bırakırsanız bu mazlumların iki eli yakanızdan düşmez biline. Bu millet size güveniyor.  Hani Konyalılar yazmış ya Ahmet beye ;" MAZLUMA YARDIM ET, KONYA BİZE EMANET " diye. İşte o mazlumlar ve vicdan sahipleri bu katliamların hesabının en ağır şekilde sorulması ve bedellerinin ödettirilmesini bekliyor. Bu bedeller hiç afsız ve iyi hal vesaire aranmaksızın bilasüre ödettirilmelidir.

 

Caniyi cezasız bırakmak yeni bebeklerin katledilmesi için EVET demektir. Sakınalım bu acziyetten hep birlikte. Millet olarak yetki verdik, sorumluluk verdik gereği yapılsın isteriz.  Birileri gündemi değiştirip  millete bu yaşananları unutturmaya kalksa bile sizler bu hataya düşmeyin. Yoksa vampirden bir farkımız, şeytandan bir eksiğimiz kalmaz.

Saygı ve muhabbetlerimle.