Gazze’de insanlığa yağan bombalar……….

 

Çocuklar füzeleri havada yakalayıp oynamaya çalışıyorlar. 

 

Anneler çocuklarına “sokağa çıkma yavrum “ diyemiyorlar. Füzeler her yerde. Evlerin içinde, bahçede, yolda fırında, camide, hastanede ve okulda. Füzeler Filistinli çocukların cellat uçurtmaları gibi , bir elinde ipi sürekli peşlerindeler. Çocuk işte ölürken bile oynuyor, oynarken bile ölüyor ve gülüyor, ölüm füzesi ölüm bombası o masum başına düşene kadar gülüyor.

 

Babalar ; “Allah’ım emanetin olan çocuklarıma sahip çıkamadım, onları koruyamadım, füzeler ve pudra bombalarıyla eridiler. Onların cansız bedenlerini dahi çok gördüler bize”. diye feryat ediyor. Bombalar, füzeler her yerde. Babalar çocuklarını alamıyor. Morgda, mezarlıkta, yer altında üstünde, denizde ve havada. Bombalar her yerde...

 

Filistin’in pis Müslüman !!! Araplarını bombalarken, gök kubbeyi başlarına geçirirken, şortlarıyla yüksek tepelerde seyir mekanları oluşturmuş çok temiz !! ve çok insan  !! israil yahudileri cep telefonlarıyla kayıt almayı da ihmal etmiyorlar. Yarınlarda çocuklarına ve torunlarına anlatacaklar yaptıkları pek takdire şayan bu vahşeti. "Bak torunum 2014 de biz insanlığın kalbine hançeri böyle sapladık, Havadan denizden karadan işte böyle bombaladık çocukları. Anneleri öldürdük ki bir daha Müslüman doğurmasınlar. Müslüman doğurmanın cezasının ne olduğunu onlara öyle bir anlattık ki; önce gözlerinin önünde çocuklarını katlettik ve sonra kendilerini”  İşte bu yüzden artık Filistin’de analar Müslüman doğuramayacak”.

 

Bugün Filistin, Irak, Suriye, Myanmar, Somali ve daha bir çok dünya ülkesinde Müslüman çocuklar vahşice katlediliyor. İnsanlık ise yine insanlığı arıyor. Hani bir yazımızda söylemiştik ya; En çok kaybettiğimiz ve aradığımız şey insanlık “ diye.

 

Utanmadan, sıkılmadan katliama maddi manevi destek veren batılı medeniler!!  bizleri hiç şaşırtmadı. Şairin 100 yıl önce bize anlattığı dizelerden biliyoruz bu tek dişi kalmış canavarları. Ruhlarını paraya, hırsa güce satmış bu zavallılar maalesef ve maalesef içlerimize kadar girmişler. Markette, evde, yolda, her yerdeler. Utanıyorum ve bu emperyalizmin şirretlikleriyle yaşamaktan iğreniyorum.

 

Bugün dünyayı ve insanı bir kez daha tanıdım ve korkum dağları aştı. Yaratıkların insan türünden olan birisi olarak, hemtürlerimin neler taptığını gördükçe  “ acaba bu vahşet ve canavarlık geni bende de var mı? ben de böyle miyim? çocuklarım, kardeşlerim akrabalarım böyle mi?  diye sormaktan kendimi alamıyorum.

 

Eğer bu vahşeti yapanlar insansa ;

 

       BEN İNSAN DEĞİLİM ALLAH’IIIIIIIM !!!