Amerika’da bir şirketin girişte soldan 2. Odasında oturan bir zübük raportör güya Türkiye’yi analiz etmiş, çok çok önemli gelişmeler olacakmış, vesayet odakları darbe yapıp yönetimi ele geçirecekmiş şeklinde bir rapor hazırlayıp Tanvari bir internet sayfasının bilmem dibinin köründe bir yerinde bunu yayınlamış.

Ne hikmet ise bu haberi birileri cımbız, tığ yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıp Türkiye’nin çok saygın! Medyasında yer almasını sağlamış ve sağdan soldan fikir adamları, gazeteciler, düşünürler, aydınlanmamış aydınlar ve pek tabii siyasiler bu zokayı yutuverip hemen topa ortasahadan dalmışlar.

Şimdi sade vatandaş evden işe işten eve giderken, otobüste, metroda, bisikletin sırtında hatta atın tepesinde “noluyo yaa” şeklinde olaya tepki vermiş.

Yahu bu işleri kim çıkarıp duruyorsa boynu devrilsin. Milleti aptal yerine koyma alışkanlığından bir türlü vazgeçemediler.

Zübüğün biri Amerika’da bir yazı yazdı diye ortalığı velveleye verenler tam da akıl fukarası. Ama onlaya uyanlar onlardan da beteri.

Sıkılmadan bu işleri yapmaya devam ediyorlar. Olmayan gündemi bizim saftirik medya sayesinde olduruyorlar. Siyasiler de medyada gündem olan herşeye balıklama atlıyorlar.

Biri de çıkıp demiyor ki “ oturun oturduğunuz yerde, boş gündemlerle milleti tedirgin etmeyin”

Aslında bu haberleri çıkaranları halkı kaosa sevk etme niyetinden dolayı yargılamak gerekir.

Bırak sen dünyanın öbür ucundaki zevzek kendi pişirsin kendi yesin. Sana noluyo? Bu ülkede darbe heveslilerinin en güçlüsü CIA ile bu işi başaramadı, milletten yedi dayağı. Bundan sonra gelen zaten intihara kalkışmaktan tutuklanırJ

Gerçek gündemi karartmak için sahte gündem oluşturulmasından bıktık usandık. Basın denen çok kullanışlı alet artık kendine gel. İtibarın sıfırdan eksi sonsuzlara doğru gidiyor. Sen uyma şeytana.

Selim Bilal